Oldal frissítése

Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany

Szeretne extra védelmet nyújtani a telefonjához? Válassza ki a SPIGEN Slim Armour arany védőburkolatát, amely katonai igazolással rendelkezik. Ez egy nagyon tartós kettős, két részből álló tok. A burkolat hátlapja TPU-ből készül, keret poliakarbonátból. A SPIGEN Slim Armor a készülék könnyű és nem toxikus védelmét is magában foglalja. Másik vitathatatlan előnye a nagyon kellemes felület és pontos kialakítás. Értékelni fogják a telepítés után. A védőburkolat nem blokkolja a kábelek vagy csatlakozók bemenetét. Könnyű telepíteni és eltávolítani. Ezenkívül örömmel fogadja a hátlapon található integrált billenőtartót, amely tovább növeli a fedőképességet.

A Spigen Slim Armour Gold fő előnyei

  • A mobiltelefonjának extra védelme károsodástól
  • Katonai igazolás
  • Megnövelt ellenállás az esések és karcolások ellen
  • A telefon egyszerű kezelése
  • Nincs blokkolt bemenet és gomb
  • Egy praktikus billenőállvány (pl.g. a videók, képek kényelmesebb megtekintéséhez)
  • Maximális kompatibilitás az iPhone X készülékkel

Miért van Spigen védőburkolat?

A mobiltelefonok védelme az első eszközök óta megoldódott. NapjainApproxan, amikor nagy a tendencia az érintőképernyős mobiltelefonok esetében, az igények még mindig növekszenek. Nem csak arról szól, hogy a mobiltelefont bőr, ruhával vagy más esetben elrejtette. Ha valaki hív, akkor sokkal több időt vesz igénybe. Csak a mobiltelefon használatát nem kell fizetni. Mert néhány héttel vagy hónapos használat után kisebb repedéseket, karcolásokat és egyéb kozmetikai hibákat kezelhet. Ezért tervezték a nagyon merev polikarbonátból készült védőburkolatot. Köszönhetően a vékony és könnyű, nem zavarja a mobiltelefon vonal . Ha valaki hív, mobiltelefonja van a keze ügyében. Ha néhány hónap múlva összehasonlítja a mobiltelefont a borítóval és a fedél nélkül, világos, hogy ki a győztes.

Kód:  SP003c2h6z3
Termékszám:  057CS22136
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10