Oldal frissítése

Spigen Rugged Armor Midnight Blue iPhone X

5 2 értékelés

Spigen Rugged Armor Midnight Blue iPhone X

Védd szeretett Apple iPhone X mobiltelefonodat minimalista stílusban. Az újonnan kifejlesztett Spigen Rugged Armor Midnight Blue tok egyrétegű TPU-ból készül. Ez az anyag rugalmassággal, erővel és különösen nagy ellenállással büszkélkedhet. A speciális felületi textúrája megkönnyíti a telefon tartását, és nem fog kiesni a kezedből. A tok légpárnás technológiája növeli az ellenállást ütésekkel és rezgésekkel szemben.

A Rugged Armor Midnight Blue legfontosabb jellemzői 

  • Légpárnás technológia
  • Megfelel a MIL-STD-810G 516,6 katonai szabványnak
  • A pontos kivágások megtartják az egész  funkcionalitást
  • Különleges texturált felület
  • egyrétegű TPU-ból készült 

Nagyon könnyű és vékony tok

A design nagyon vékony, így alig növeli meg az Apple iPhone X méretét és súlyát. Másik előnye a tok pontossága, valamint az, hogy könnyen felhelyezhető és levehető. A Spigen Rugged Armor Midnight Blue minden gombnál és csatlakozónál ki van vágva, beleértve a kamerát és a vakut. A védőburkolat prémium védelemet nyújt a karcolások ellen.

 
Kód:  SP003c2h6y
Termékszám:  057CS22126
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05