Oldal frissítése

Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Crystal Shell Clear Crystal iPhone X

A rendkívüli telefon megfelelő ellátást érdemel. A Spigen Crystal Shell Clear Crystal védőtok az Apple iPhone X mobiltelefon optimális védelme mellett praktikus stílust is kölcsönöz neki. A kristálytiszta áttetsző kivitelezésnek köszönhetően jól látható marad az iPhone X elegáns designja, emellett a kétrétegű hibrid védelem jól megvédi a telefont. A tok megfelel a MIL-STD-810G 516.6 katonai szabvány elvárásainak, ami biztosítja a mximális védelmet a készülék leesése esetén. Az összes nyomógomb és csatlakozó jól hozzáférhető, tehát nem probléma a telefon töltése vagy egyéb tartozékok csatlakoztatása. A spigen Crystal Shell Clear védőtokban minden megvan, amire szükség lehet, a praktikus védelem, stílus és a könnyű használat.

A Spigen Crystal Shell Clear Apple iPhone X mobiltelefon védőtok fő tuajdonságai

  • Átlátszó kivitelezés láttatja a telefon eredeti designját
  • Két rétegű hibrid védelem biztosítja az Apple iPhone X telefon elsőosztályú védelmét
  • Nem takarja a gombokat és a csatlakozókat
  • Rugalmas és ellenálló anyagokból
  • Megfelel  a MIL-STD-810G 516.6 katonai szabvány elvárásainak
  • Könnyű manipuláció

Elsőosztályú védelem

Spigen Crystal Shell Clear Crystal védőtok TPU és rugalmas, kellemes tapintású polikarbonát anyagokból készült, így speciális, kétrétegű hibrid védelmet biztosít iPhone X telefonodnak. A minőségi anyagoknak köszönhetően könnyen kezelhető. A védőtok alapos tesztelésen ment keresztül a készülék maximális védelme érdekében és megfelel a  MIL-STD 810G-516.6 katonai szabvány elvárásainak.

 
Kód:  SP003c2h6g
Termékszám:  057CS22141
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20