Oldal frissítése

Sphero BOLT EDU Power Pack (15 db)

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 500 690 Ft

Sphero BOLT EDU Power Pack (15 db)

A Sphero BOLT EDU Power Pack egy 15 interaktív Sphero BOLT robotból álló oktatókészlet hordtáskában, amely lehetővé teszi ezen programozható golyók biztonságos tárolását és szállítását. A tok legnagyobb előnye azonban az indukciós töltési alapok, amelyek feltöltik a a Sphero robotot, amint a helyükre teszik azokat. A beépített hűtőrendszer lehetővé teszi mind a 15 golyó biztonságos feltöltését egyszerre. Ez a kivételes készlet olyan oktatók számára készült, akik a Sphero termékeket és az intelligens Sphero Edu alkalmazást használják osztályukban. A programozható golyók mellett ez a készlet tartalmaz szögmérőket, ragasztószalagokat, matricákat, borítókat, töltőadaptert és kézikönyvet. Soha többé nem fognak unatkozni a gyerekek az osztályteremben.

A Sphero BOLT EDU Power Pack főbb jellemzői 15 db

  • 15 darabos interaktív Sphero BOLT robot készlet, tartozékokkal egy praktikus hordtáskában
  • Oktatási készlet Sphero golyókkal és Sphero Edu alkalmazással
  • A tok az indukciós töltőalapokon keresztül tölti a robotgolyókat
  • Mind a 15 robotgolyó biztonságos töltése egyszerre, a beépített hűtőrendszernek köszönhetően
  • A Sphero BOLT EDU szett az interaktív robotokon kívül egyéb oktatási kiegészítőket is tartalmaz (szögmérők, matricák, ragasztószalagok)
  • Elegáns bőrönd, kék kivitelben

Sphero BOLT robot

A Sphero BOLT egy interaktív robot, vonzó "mágikus labda" alakjában, amelyet Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon vagy táblagép segítségével vezérelhetsz. Újdonság a 8 × 8 mátrixos kijelző, ahol valós időben láthatod az információkat, vagy pl. nyilakat, képeket és így tovább. A labda rendkívül ellenáll a fizikai kopásnak, a pornak, a szennyeződésnek és vízálló. Külső és belső használatra alkalmas, és bármilyen felület kezelésére képes. Infravörös érzékelővel egyszerre több robotot vezérelhetsz. A beépített iránytű segít tájékozódni és könnyen használhatóvá válik, a fényérzékelő pedig felismeri a különböző megvilágítási körülményeket. Az energiát nagy teljesítményű akkumulátor üzemelteti, amely a korábbi modellekhez képest egyetlen töltéssel több, mint 2 órás működést képes kezelni. Kompakt méretű, amely kényelmesen illeszkedik bármilyen táska vagy dzseki zsebébe, így bárhová magaddal viheted.

Oktatóanyag tartalma:
16 × Sphero BOLT
15x indukciós töltőalap
15 × szögmérő jelölt irányokkal és órával
15 × áttetsző borító
15x ragasztószalag
1 × töltő adapter
124 × matrica
1 × Power Pack tok
1 × használati utasítás


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Mobillal, Tablettel
Támogatott OS Android, iOS
Játék magassága 22,1 cm
Programozás típusa Rajz, Blokk, Haladóknak
Speciális funkciók Mobilalkalmazás, Fényeffektek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth
Kód:  Sphsada4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  PP02ROW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05