Oldal frissítése

SPEED LINK MEDUSA XE fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPEED LINK MEDUSA XE fekete

MEDUSA XE fejhallgató telepítése után több húzza meg a játék környezetét briliáns sztereó hang. Tisztán szolgált a hang az egész spektrumot kínál a játék történet, az első frontvonalban. Mindkét lenyűgözi őket intenzív basszus, amelyek az egész szavalat a megfelelő harapás és érezni. Ezek nem csak a hatások és a zene, hanem sok fontos kommunikációs hálózaton keresztül. A rugalmas mikrofon zajcsökkentő garantált a különálló és tiszta hangátvitelt minden csapattársa megérteni a utasításokat.

legfontosabb jellemzői

  • Gaming headset ragyogó sztereó hang
  • A hangsúly a kényelmet kiterjesztett viselet
  • Leül a fejek állítható hl. ív
  • Tökéletes elosztás a kis súly (290 g)
  • Zajszűrő mikrofon a tiszta csapat kommunikációját
  • Kényelmes hangerő-szabályozás és audio kábel
  • A szabad mozgás nem csak a számítógép kábel (2,8 m)

Kényelem és praktikum

Jelentős figyelmet fordítottak is illik a fejét, mert szerencsejáték általában kérdése több órán keresztül. Az állítható ív a fej fülhallgató úgy igazítani, hogy megfeleljen minden fej formáját. A megfelelő üléshelyzet kellemesen terjedt súlyuk, így nem is tudom, és elviselni csak koncentrálva egyedül játszik. És ha azt szeretnénk, hogy a hangerőt, csak el egy ellenőrzést a kábel, ami szintén tartalmaz egy némító kapcsolóval és hangolja a hang.

Kód:  MI151ad
Termékszám:  SL-8782-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10