Oldal frissítése

SPEED LINK Accordo black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPEED LINK Accordo black

A SPEED LINK Accordo Black egy költséghatékony fejhallgató sokoldalú használatra. Hallgass zenét, játssz, vagy kommunikálj a barátaiddal. A fekete fejhallgató tökéletesen továbbítja a hangodat egy olyan érzékeny mikrofon segítségével, amely a kedvednek megfelelő helyre állítható. A minimális súly és habszivacs párnázás miatt a fejhallgató nagyon kényelmes és több órán keresztül is viselhető. A hangerőszabályzó a csatlakozókábelen található.

A SPEED LINK Accordo fekete headset legfontosabb jellemzői

  • A mikrofonos fejhallgató egy 1,7 méteres kábellel csatlakozik
  • A SPEED LINK Accordo fejhallgató tömege mindössze 45g
  • A rugalmas mikrofon a kedvednek megfelelő helyre állítható
  • Csatlakozás aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • Nagyon jó ár-érték arány

Állítsd be a fejhallgatót a tevékenységeidhez

A fekete Accordo fejhallgató könnyen hozzáigazítható ahhoz, amit csinálsz. Ha barátokkal kívánsz kommunikálni, beállíthatod a mikrofont a neked legmegfelelőbb helyre. Amikor zenét hallgatsz, csak állítsd be a fejpántot, és hajtsd fel a mikrofont a fejedre. A fejhallgató kényelmes habszivacs párnázással rendelkezik.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MI080ab1b35
Termékszám:  SL-870003-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20