Oldal frissítése

SPECK SeeThru MacBook Pro 15" Retina színtelen

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPECK SeeThru MacBook Pro 15" Retina színtelen

Tudja biztonságban kedvencét egy pontosan illeszkedő, kemény borításban! Ahogy a neve is sugallja a "SeeThru" egy félig átlátszó műanyag, így az eredeti designt élvezheti más árnyalatban. A műanyag vastagsága és súlya minimális, ennek ellenére minden oldalról fokozott védelmet nyújt. Valójában így stílusosan fejleszti nootbookját anélkül, hogy ez plusz súlyt jelentene, és még megfelelő védelmet is biztosít számára.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Páncélként veszi körül az Apple Macbook Pro 15 "Retina-t
  • Egész felületet fedő erős és elegáns borítás (kétrészes)
  • Vékony és könnyed
  • Tartós, kemény felület a sérülések ellen
  • Gumitalpak a stabilitás érdekében

Megérdemelt védelem

Biztosan meg akarná védeni szerettét valamilyen módon. Fejlesztése közben számos laboratóriumi tesztnek lett kitéve ez a védőtok, mint például extrém hőmésékletnek, vegyszereknek töréspróbanak, koptatásnak. A pontos kézi tervezésnek köszönhetően a védő borítás könnyedén felhelyezhető és eltávolítható, így kedvére cserélgetheti őket. Az alsó részén lévő gumitalpak pedig stabilitást nyújtanak.

Paraméterek

Max. méret

Laptop képátló 15 "

Szín

Szín Átlátszó
Kód:  SPCK005d7d
Termékszám:  71602-1212

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20