Oldal frissítése

SPECK SeeThru MacBook Air 13

SPECK SeeThru MacBook Air 13

Öltöztesse kedvenc gépét pontosan illeszkedő, kemény páncélba! Ahogyan a SeeThru név is sugallja, a védőtok félig áttetsző műanyagból készült, így változatos színekben élvezheti gépe eredeti megjelenését. Minimális vastagsága és könnyű súlya ellenére minden oldalról tökéletes védelmet biztosít. Stílusossá teszi notebookját, miközben védelmet nyújt, és nem akadályozza a használatban.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen illeszkedik az Apple Macbook Air 13" készülékre
  • Az egész gépvázat beborító, két részből álló, kemény és elegáns tok 
  • Kis méretek és súly
  • Tartós felületkezelés a károsodás ellen
  • Gumis talpak a nagyobb stabilitásért

Megérdemelt védelem

MacBookja nem akármilyen védelemben részesül. A védőtokot szélsőséges hőmérséklet, repedés, kopás és vegyszerállóság ellen is tesztelték. Precíz kézi gyártásának köszönhetően könnyű felrakni és leszedni, így akár hangulatának megfelelően cserélgetheti a védőtokokat. Az alján elhelyezett gumis talpak gondoskodnak a stabilitásról.

Paraméterek

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Átlátszó
Kód:  SPCK005d5e
Termékszám:  71479-1212

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20