Oldal frissítése

Speck iGuy Mango Orange

Speck iGuy Mango Orange

Szórakozás és biztonságos, az elektronika a gyerekek, ezek azok a tulajdonságok, amely megfelel ennek a szép, tartós és játékos fedél tabletta   iPad Mini 3 és M ini második Adj iPad félelem nélkül utódaik kezébe játszani, vagy helyezze az asztalra, és élvezd utódaik nézi a kedvenc mese. 

Legfontosabb jellemzők

  • Szép és vidám Cover iPad Mini 3 és M ini 2
  • Lehetőség fedél helyzetét köszönhetően a két láb
  • Katonai ellenállás megegyezik a szabványos MIL-STD-810G
  • PVC nem tartalmaz az egészségre veszélyes
  • Pontos kivágások csatlakoztatásához perifériák és töltők

Védi az iPad, és a gyerekek

Ahogyan szórakoztató, de ezt a fedelet és tartós. A fedél kezelni még az esetlen kezében a gyermekek és a balesetek figyelmetlenség volt fedezi egy sor intenzív tesztelés engedélyezése előtt a piacra. Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti és sokk, ellenáll vibrációs szállítás során, a vegyi anyagok, a nedvességet és védi az iPad a potenciális karcolásoktól. Hála szerzett minősítést MIL-STD-810G. A termelés a védőburkolat gyártó nem csak a biztonság kedvéért iPad, de nem volt szem előtt, és a gyerekek. Ezért a termék nem tartalmaz PVC-t, ami negatív hatással van az egészségre Ön és gyermekei. Persze, van még kiterjed precíziós kivágások csatlakoztatásához a hálózati adapter vagy fejhallgató. 

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 7,9 " (20,07 cm)
Kód:  SPCK002c7b
Termékszám:  72014-B048

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05