Oldal frissítése

Speck Balance Folio iPad Pro 10.5" szürke

4,5 2 értékelés

Speck Balance Folio iPad Pro 10.5" szürke

Teljes biztonság Apple készüléke számára - ezt kínálja a Speck Balance Folio többfunkciós védótok, amely tökletesen lefedi az iPad egész felületét, megvédve az esetleges karcolásoktól és sérülésektől. A képernyő lezárás és nyitása könnyű, a tok belsejébe ágyazott mágnes lehetővé teszi, hogy a képernyő a fedél felnyitásával kapcsoljon ki és be ezenfelül plusz védelmet is nyújt, hogy a fedél ne nyílódjon ki akármikor. A védőtok állványként is használható különböző dőlésszögekben, hogy a lehető legkényelmesebb élményt nyújtsa olvasáskor, film- vagy sorozatnézéskor. A védőtok továbbá praktikus kivágásokkal is el van látva, így a portok és egyéb gombok továbbra is maximálisan funkcionálnak és egyszerűen elérhetőek. 

A Speck Balance Folio legfőbb előnyei

  • Komplett védelem a sérülések ellen
  • Speck Balance Folio véd a karcolások
  • Nagyon egyszerű telepítés
  • Kellemes tapintású anyag
  • Védőtok, mely állványként is használható

Elegancia és praktikum egy fedél alatt

A szürke védőtok egészen biztosan nem ront az iPad megjelenésén. Éppen ellenkezőleg, nagyon elegáns kiegészítőjévé válik és eredetivé varázsolja. Ezenkívül a jóvágású design azzal a nagyszerű képességgel is rendelkezik, hogy a fedlapot szükség szerint állvánnyá alakítja. Lehetetlen nem szerelembe esni vele. 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  SPCK002c7
Termékszám:  91905-5999

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20