Oldal frissítése

SPECK CandyShell iPhone 6/6s átlátszó

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPECK CandyShell iPhone 6/6s átlátszó

Védje meg a telefonját a SPECK CandyShell telefontokkal amely egyben elegáns megjelenést is biztosít neki. A tok a szigorú katonai szabványoknak is megfelel. Különleges kialakításának köszönhetően a tok ráhajlik a telefon kijezőjére, amelynek köszönhetően akkor sem éri karcolás, ha azt kijelzővel lefelé helyezi le az asztalra. Speciális szabadalmaztatott anyaga egyszerre puha ugyanakkor erős védelet biztosít. Kétrétegű kialakításának köszönhetően nem kell többet aggódni a telefonjának a leejtésétől. Megtartja a vékony kialakítását a telefonjának így kézben is tökéletes kényelmet biztosít, olyan érzetet kelt mintha nem lenne semmi sem rajta, sőt még a nadrágzsebbe helyezve sem okoz gondot. 


 

Legfontosabb jellemzői

  • Testreszabott tartós védőburkolat iPhone 6/6s készülékekre
  • Kétrétegű szabadalmaztatott technológia
  • Nagymértékben ellenáll a nem kívánt UV-sugárzás által okozott sárgulásnak
  • A tok megőrzi a telefon vékony kialakítását és megvédi azt a sérülésektől
  • Problémamentes, korlátlan hozzáférést biztosít az összes gombhoz és csatlakozóhoz
  • Megfelel a katonai szabványoknak (MIL-STD-810G)

 


 

 

Elegancia és funkcionalitás

A továbbfejlesztett lágy kialakítású burkolattal rendelkezik amely a sarkok felé egyre keményedik. A különleges katonai szabványnak is megfelel  melynek köszönhetően kiváló védelmet biztosít magas hőmérséklet, ütés, és megnyomódás ellen. Ezen felül vékony kialakításának köszönhetően megőrzi az iPhone karcsúságát. A tok védi a a telefon összes gombját. és a telefon anélkül is tölthető valamint hallgatható rajta zene hogy a tokot el kellene távolítani.

 

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme
Kód:  SPCK004d3g
Termékszám:  73684-5085

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15