Oldal frissítése

Speck Balance Folio Red iPad Pro 10.5" Védőtok

5 1 értékelés

Speck Balance Folio Red iPad Pro 10.5" Védőtok

Óvja meg Apple eszközeit! A Speck Balance Folio multifunkcionális védőtok tökéletesen lefedi az iPad teljes felületét, hogy megóvja a karcolásoktól vagy a nemkívánatos károktól. A könnyű felnyitáshoz, lezáráshoz és a fokozott biztonsághoz egy mágnes van beépítve a tokba. A Speck Balance különböző pozíciókhoz igazítható, és állványként is használható a filmek és a sorozatok kényelmes megtekintéséhez. A praktikus kivágások nem korlátozzák a tablet kezelhetőségét, és nem szükséges eltávolítani őket.

Speck Balance Folio Red For iPad fő előnyei

  • Teljes védelem az esés általi károsodás ellen
  • A Speck Balance Folio védelmet nyújt a kijelző karcolódása ellen
  • Nagyon egyszerű felhelyezés
  • Kellemes tapintású anyag
  • A tok állványként is használható

A Speck védőtok eleganciája és praktikuma

Úgy gondolnánk, hogy a piros Speck védőtok az iPad-en alig észrevehető. Éppen ellenkezőleg, ideális és nagyon elegáns tartozékká válik felhelyezést követően, amely a készülék kifejezetten eredeti megjelenését teszi lehetővé. Ezenkívül a nagyszerű megjelenés lehetőséget biztosít, hogy a tokot akár állványként használja. Speck Balance Folio, ebbe könnyedén beleszerethet!

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus és anyag

Tok típusa Zárható tok
Anyag Poliuretán

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték
Kód:  SPCK002c8
Termékszám:  91905-6055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05