Oldal frissítése

SPC Gear GK530 Tournament Kailh RGB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPC Gear GK530 Tournament Kailh RGB

A(z) SPC Gear GK530 Tournament Kailh RGB Gamer billentyűzet nagyszerű eszköz mindazon játékosok számára, akik a játékvilágban új szintre szeretnék emelni teljesítményüket. A hihetetlenül rövid válaszidő és a masszív billentyűk szupergyors reakciót biztosítanak, így minden ellenfelet kiiktatsz. A háttérvilágítás erejének szabályozásával igényed szerint változtathatod a fényerősséget. Kompakt mérete nagyban megkönnyíti az egérrel való munkát. A mechanikus gombok örömet szereznek az ujjaknak, akár játszol, akár írsz, illetve hosszú élettartamukról is híresek.

A(z) SPC Gear GK530 Tournament Kailh RGB billentyűzet legfontosabb tulajdonságai

  • Multimédia billentyűk a film- és zenelejátszó alkalmazás intuitív vezérléséhez
  • A programozható billentyűk lehetővé teszik a több billentyű lenyomását igénylő utasítások beállítását, amelyek nagyban megkönnyítik a munkát, valamint nem várt lehetőségeket kínálnak fel a játék során
  • Ellenálló konstrukciója garantálja, hogy a billentyűzet egy darabig hű társad marad
  • A gamer számítógéphez USB segítségével csatlakoztatható
Kód:  NADSPCa02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05