Oldal frissítése

SparkFun - T'Rex Tank Chassis

4,0 1 értékelés

SparkFun - T'Rex Tank Chassis

Az Arduino egy Open-Source platform, mely programozható, elektronikus eszközök egyszerű tervezését és fejlesztését teszi lehetővé. Segítségével, játékok prototípusait hozhatod létre, továbbá írányithatod alkalmazásaidat anélkül, hogy az elektronikus eszközökről magas szintű szakértői tudással rendelkeznél. Forrasztás nélkül, egyszerű fejlesztői környezettel és egy kis programozói nyelvvel, különböző szenzorokkal ellátott megfigyelő eszközöket, vagy távvezérlésű robotokat is készíthetsz.

Ültesd át az elméletet a gyakorlatba

A Sparkfun cég egyik legkiemelkedőbb alkotása, az egyedi T'Rex tank. A masszív alváz, a legnehezebb terepen is könnyedén használható. Teljesen anodizált alumíniumból készült, darabjait pedig könnyedén tárolhatod. A motorvezérlés, az akkumulátort és a különböző szenzorokat neked kell irányítanod.
Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Hi-Tech elektronikus Arduino készletekhez
Méret:
355 × 175 × 133 mm
Tömeg:
3,7 kg

 
Kód:  SEN310c1
Termékszám:  ROB-12719
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05