Oldal frissítése

Sparkfun Multifunkciós Alváz

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sparkfun Multifunkciós Alváz

 

 

Arduino egy nyílt forráskódú platform, mely egyszerű tervezést és fejlesztést tesz lehetővé programozható elektronikus eszközök számára. Ez tökéletes ahhoz hogy gyorsan prototípusokat hozz létre, eszközök, vezérlők és egyb alkalmazások nélkül, valamint magas szintű szakértői tudást sem igényel. Forrasztás nélkül s egyszerű fejlesztői környezettel valamint programozhatósággal rendelkezik, így könnyedén összeszerelheted a sajátodat.

 

Teszteld a képességeidet

A Sparkfun egy széles választékot ad a termékeiből, amelyeket úgy tervezték, hogy kompatibilisek legyenek az Ardiuno platrfommal. A leg érdekfeszítőbb modellek tartalmaznak robot alvázat. A négy kerék hajtású  - 4WD Kit (ATV) fel vannak szerelve azonos számú hajtóművel amelyek a kerekekhez csatlakoznak. A kerekek átmérője 78 miliméter. AZ alumínium váz könnyű és sok lehetőséget kínál az építéshez. Az alváz egy elemtartóval van felszerelve, amelybe öt AA elem fér bele.


Műszaki adatok:

Készült:

Hi-Tech Electronic szett Arduino
Méretek:
178 mm × 135 mm × 78 mm
Kerék átmérője:
78 mm

 
Kód:  SEN310e2
Termékszám:  ROB-12090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15