Oldal frissítése

Sparkfun Intel Edison hardvercsomag

3,7 4 értékelés

Sparkfun Intel Edison hardvercsomag

Az Edison tovább halad a Arduino által kitaposott ösvényen. Amint megtanul elektromos áramkört tervezni az Arduino segítségével, már bele is vetheti magát az Intel Edison platform rejtelmeibe. 


Ezt a készletet tervezőknek szánták a kíváncsi fiatalok helyett, ezért jóval több lehetőséget tartogat magában. A készletben tíz darab M2-es távtartó csavar, valamint hat-hat közönséges M2-es és anyacsavar található. A csavarok és az anyák kiváló minőségű anyagból készültek, ezért minden körülmények között a helyén tarthatják az Intel blokkokat, ráadásul tetszőleges számú blokkot illeszthet össze a segítségükkel. A készlet használatához nyomatékkulcsot javaslunk, melynek segítségével megkímélheti a blokkokat a hirtelen rántásoktól. 

A csomag tartalma

  • 10 távtartó csavar - M2 x 3 mm
  • 6 Phillips csavar - M2 x 3 mm
  • 6 anyacsavar - M2

 

Kód:  SEN211a
Termékszám:  COM-13187
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10