Oldal frissítése

SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya)

4,6 7 értékelés

SparkFun Dual Motor GearBox (Tamiya)

Az Arduino egy nyílt forráskódú platform programozható elektronikus eszközök tervezéséhez és fejlesztéséhez. Főként játékok, készülékek és vezérlők prototípusának elkészítésére alkalmas. Ráadásul mélyebb elektronikai ismeretek sem kellenek hozzá. A forrasztás nélküli technológia, valamint az egyszerű fejlesztési környezet és programozási nyelv megengedi, hogy komolyabb felügyeleti eszközöket hozzon létre különböző érzékelőkkel és távvezérléssel.

Tegye próbára tudásukat a gyakorlatban

A SparkFun olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek kompatibilisek az Arduino platformmal. A sorozat érdekesebbnél érdekesebb modelljei közé tartoznak a különféle robotok. Mozgatásukhoz ugyanakkor szüksége lesz úgynevezett egyenáramú motorokra. Pontosan ez az, amit kínálunk Önnek. A SparkFun Dual Motor GearBox szétszerelve kerül forgalomba és azonnal elkezdheti összerakni.
Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
HiTech elektronikus kiegészítő Arduino készlethez
Sebességváltók aránya?:
58:1 - 203:1

Kód:  SEN310g1
Termékszám:  ROB-00319
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20