Oldal frissítése

SP SECTION PISTOL TRIGGER SET

SP SECTION PISTOL TRIGGER SET

Az SP SECTION PISTOL TRIGGER kioldó és tartókészlet a GoPro kültéri kamerák számára készült, amellyel még a vízben is hihetetlen felvételeket készíthetsz. Használata egyszerű - csatlakoztasd a fényképezőgépet a felvétel indító karhoz, és máris indulhat a kreatív munka. A fogantyú kialakításának köszönhetően nem merül el, így a kamera szabadon úszhat, miközben kiváló felvételek készülnek. A gomb megnyomása által egyszerű kézi felvételek is rögzíthetők.

Mivel a kioldó fogantyúja csúszásmentes, a vízben kiváló, stabil tartást biztosít. A kifinomult gombrendszernek köszönhetően megbízható működés és hosszú élettartam jellemzi. Akár csuklódra is akaszthatod a praktikus hurok segítségével. Könnyen szétszerelhető eszköz, a fej sérülése esetén az alkatrész könnyen beszerezhető.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis a GoPro HERO 4, 3+ és 3 kamerákkal
  • Egykezes használat
  • Úszik a vízen
  • Vízzáró csavaros kupak
  • Kifinomult mechanizmus
 
Kód:  OG069t5
Termékszám:  4028017531146

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20