Oldal frissítése

SP REMOTE SELFIE BUNDLE

SP REMOTE SELFIE BUNDLE

Szereted a szelfiket vagy felvételeket készíteni magadról? Ha szeretnéd, hogy minden látszódjon a felvételen, vagy szeretnél nagyobb távolságból képeket készítani akkor szerezd be a SP REMOTE SELFIE BUNDLE szettet neked találták ki. Alkalmas GoPro kamerákhoz és mobiltelefonokhoz.

A szett tartalmaz egy POV Pole 19" hosszú teleszkópos nyelet, amely akár 480 mm-re kihúzható. A Phone Mount mobiltelefon tartó álló vagy fekvő helyzetben is képes rögzíteni a mobiltelefont 60 és 90 mm közti szélességben vagy magasságban. A levehető Bluetooth távirányítóval egészül ki a szett, amellyel irányíthatod a telefonodat vagy a kamerát.

Főbb előnyök

  • Készíts még jobb szelfiket, mint korábban
  • GoPro kamerákhoz és mobiltelefonokhoz készült tartók
  • Praktikus Bluetooth távirányító a mobiltelefonhoz
  • Könnyű és kompakt kiszerelés
 
Kód:  OG069v
Termékszám:  4028017530972

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05