Oldal frissítése

SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE

SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE

Minden rajongónak, akik GoPro kamerát vagy egy másikat szeretnek használni, tökéletes ajánlatunk van a vízi sportok és búvárkodás céljára. Az SP DIVE BUOY UNIVERSAL BUNDLE készlet fogantyút és adaptert is tartalmaz, amely védi kameráját a víz alatt és ugyanakkor mindig kéznél lesz.

A szett teljesen kompatibilis az összes GoPro akció kamerákkal és a mellékelt adapternek köszönhetően használhatja az SP POV Dive Buoy fogantyút más kompatibilis kamerákhoz is.

Fő előnyök

  • Lehetővé teszi a kamera használatát víz alatt és felszínen
  • Kompatibilis fogantyú GoPro kamerákkal
  • Hosszabbító adapter más márkájú kamerákhoz
  • Búvárkodás lehetősége a fogantyúval akár 40 méterig
  • Kisebb dolgok tárolása a fogantyúban
  • A műanyag fogantyú nem merül el

SP POV Dive Buoy

Az SP POV Dive Buoy fogantyú különösen hasznos a víz alatti vagy a víz feletti forgatásnál. Köszönhetően a műanyag kivitelnek, ha az SP POV Dive Buoy fogantyút elengedi a vízben, akkor a víz felszínén fog úszni. A fogantyú üreges, esetleg vízzel is feltöltheti a semleges felhajtóerő létrehozása érdekében, amely lehetővé teszi a kényelmes búvárkodást. A fogantyúba kis tárgyakat is elhelyezhet, mint például a szobakulcsot.

 

Az SP POV Dive Buoy vízálló 40 méterig. A fogantyú különleges fejjel rendelkezik, amely akár 180 ° fokban is dönthető, és kényelmes hab markolattal (EVA). A csomagban állítható csuklópánt és karabiner is található.

 SP Tripod screw adapter

Az eredeti SP Tripod screw adaptert az SP POV Dive Buoy fogantyúra rögzíti, és így eléri a teljes kompatibilitását szinte az összes kamerával a piacon. Az adapter (1/4 - 20 UNC) menettel rendelkezik, poliamidból és fémből készült.

 
Kód:  OG069v5
Termékszám:  4028017530064

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20