Oldal frissítése

SP Connect Multiactivity Bundle iPhone XR

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SP Connect Multiactivity Bundle iPhone XR

Az SP Connect Multiactivity Bundle konzol készlet segítségével megbízhatóan rögzítheted az iPhone XR készülékedet, hogy biztonságban tudhasd a telefonod, miközben kerékpározol, motorkerékpárral vagy autóval közlekedsz, vagy éppen sportolsz. Ezentúl nem jelent többé problémát a térkép megtekintése, a zeneszámok közötti váltás, az alkalmazások könnyű vezérlése vagy a sporttevékenységek rögzítése. Ez a szett egy légáteresztő karszalaggal, két telefontokkal és egy-egy Universal Mount és Vent Mount konzollal érkezik. A telefonodat az autó szellőzőnyílására, a maximum 20-33 mm átmérőjű kerékpár vagy motorkerékpár kormányára rögzítheted. Előnye, hogy rezgéscsillapító hatással is bír.

Az SP Connect Multiactivity Bundle iPhone XR konzol főbb jellemzői

  • A szett tartalmaz két tartót az iPhone XR telefonhoz, két biztonságos tokot és egy neoprén karszalagot
  • Vízálló védőtok és tartós telefon hátlap
  • Neoprén karszalag fényvisszaverő elemekkel a telefon sportolás közbeni rögzítéséhez
  • 360° elforgatás a maximális látószög beállításához
  • A Multiactivity Bundle tokok fokozzák a rezgéscsillapítást, így nagyobb biztonságot nyújtanak a telefonnak
  • Az SP Connect konzolok alumíniumból készültek az űripar számára

SP Connect konzol multifunkcionális felhasználással

Az iPhone XR számára tervezett SP Connect Multiactivity Bundle konzol készlet másik előnye az SP Phone Case mobiltelefon tartó rendkívül tartós tokkal és klipsszel a rögzítéshez. Ennek segítségével igazán könnyedén rögzítheted a telefonodat a tartóhoz, illetve védelmet nyújthatsz az iPhone készülékednek a szennyeződésekkel, karcolásokkal és ütődésekkel szemben. Gondoskodj telefonod védelméről és használd a készüléket még kedvezőtlen időjárási körülmények között is az áttetsző és rugalmas SP Weather Cover előlapi tok segítségével. A konzol lehetővé teszi a 360°-os forgást a maximális betekintési szög beállítása érdekében. Kompatibilis a további SP Connect, GoPro és SP Gadgets modellekkel.

Sporttevékenységek az SP Connect kiegészítőkkel

A praktikus SP Connect tartókon kívül ezentúl a sporttevékenységeket is a maximumon élvezheted, amely a rugalmas neoprén Running Band karszalagnak köszönhető. A karszalag alacsony tömeggel és biztonsági fényvisszaverő elemekkel rendelkezik. A szalag állítható (22 - 36 cm) és egy kisebb méretű zsebet kínál a kulcsok vagy a pénz számára.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone XR

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Fém

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízálló, Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, Kerékpáros, Átlátszó elülső rész

Szín és motívum

Szín Átlátszó
Kód:  OGCPa8
Termékszám:  53814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15