Oldal frissítése

SP Connect Moto tükörre szerelhető univerzális csomag

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SP Connect Moto tükörre szerelhető univerzális csomag

Az SP Connect Moto tükörre szerelhető univerzális csomag ideális motorkerékpárra vagy robogóra szereléshez. A motorkerékpárosok számára kifejlesztett készlet praktikus tartót is tartalmaz. Egyszerűen helyezd az okostelefonod vagy más eszközöd a motor tükör- vagy kormányrúdjára. Helyezd az SP telefontokot a tartóra, forgasd el 90 °-ban és ezzel biztonságosan rögzítetted. A 360 °-os forgathatóságnak köszönhetően pontosan azt kapod a tartótól, amire szükséged van. A tok hátsó részén található MicroRail tartóhoz további kiegészítőket csatlakoztathatsz - SP modulok és GoPro tartó. Az SP Connect Moto tükörre szerelhető univerzális csomag tartalmaz egy SP Mirror Mount tartót, amely a legtöbb motorkerékpárra felszerelhető, melyen a tükörrúd átmérője 10–16 mm.

SP Connect Moto tükörre szerelhető univerzális telefontartó csomag

  • Az SP Connect Moto tükörre szerelhető univerzális telefontartó csomag univerzális telefontartó, amely különböző eszközökkel kompatibilis
  • Ideális motorkerékpárokhoz és robogókhoz
  • Tükör- vagy kormányrúdra szerelhető
  • 10–16 mm átmérőjű tükörrudakra szerelhető
  • A tok háromrétegű, nem gátolja a hozzáférést a gombokhoz és portokhoz
  • Egyszerű és gyors összeszerelés

Paraméterek

Rendeltetés

Használat Mobilní telefony
Rendeltetés Motorra

Rögzítés

Uchycení zařízení k držáku Adhesive
Kód:  OGCPc12
Termékszám:  54006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05