Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SP Connect Moto Bundle iPhone 13 mini

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SP Connect Moto Bundle iPhone 13 mini

Az SP Connect Moto Bundle egy komplett készlet, amellyel gyorsan és egyszerűen rögzítheted telefonodat a motorkerékpár kormányához. Segítségével kényelmes hozzáférhetsz kedvenc alkalmazásaidhoz, zeneszámaidhoz és a navigációdhoz. Az SP Connect Moto Bundle tartó iPhone 13 mini mobiltelefonhoz készült. A csomagban található egy SP WEATHER COVER, amely megbízható védelmet nyújt a telefon számára az eső, a por és a sár ellen, miközben megőrzi az érintőképernyő teljes funkcionalitását. A szett magában foglal egy vékony, háromrétegű SP PHONE CASE-t is MicroRail tartóval, amely az egyéb tartozékokhoz való kényelmes csatlakoztathatóságért felel. Az SP Connect Moto Bundle mellé egy SP UNIVERSAL Moto MOUNT is jár, amely biztonságos rögzítést biztosít a motorkerékpár kormányán vagy szárán.

Az SP Connect Moto Bundle szett legfontosabb jellemzői

  • SP Connect Moto Bundle tartó egyszerű telepítéssel
  • Az SP WEATHER COVER megbízható védelmet nyújt a sérülések és az eső ellen
  • Az SP Connect Moto Bundle iPhone 13 mini készülékhez készült
  • SP PHONE CASE a kényelmes csatlakoztathatóságért más kiegészítőkkel
  • Kényelmes hozzáférés a navigációhoz, a kedvenc alkalmazásokhoz és zeneszámokhoz
  • Az SP UNIVERSAL Moto MOUNT biztosítja a kényelmes elhelyezést a kormányon

Az SP Connect Moto Bundle egyszerű felszerelése

Az SP Connect Moto Bundle telepítése egyszerű és gyors. Egyszerűen rögzítsd a burkolatokat, majd helyezd a telefonodat a kormányra. A készlet minőségi védelmet nyújt mobiltelefonod számára az eső, a sár és a sérülések ellen. Az SP Connect Moto Bundle használatakor értékelni fogod az érintőképernyő teljes funkcionalitását és a csatlakozók kényelmes elérését is.

SP Universal Moto Mount tartó

A készlet része az SP Moto Mount Pro tartó, amely kiváló minőségű repülőgépipari minőségű alumíniumból készült. A tartó könnyen rögzíthető a szabványos motorkerékpár kormányokhoz (Ø 2,22 / 2,54 / 2,86 / 3,17 cm vagy 0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 hüvelyk átmérőhöz; 11,8 mm széles aljzathoz). A készülék optimális helyzetének beállításához egy 10 cm-es forgókar szolgál. Az SP Moto Mount Pro akár 40%-kal elnyeli a rázkódást. Ha komolyan gondolod, hogy optikai képstabilizátorral véded a telefonodat, fontold meg az SP Connect Anti Vibration Module modul megvásárlását.


Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Motorra
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus
Tartó rögzítése Kormányra

Kormány szélessége

Kormány szélessége 22 - 32 mm

Funkciók

Funkciók szög beállítása
Kód:  OGCPc97
Termékszám:  53943
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05