Oldal frissítése

SP Connect Bike Bundle II iPhone 13

20 890 Ft

SP Connect Bike Bundle II iPhone 13

Az SP Connect Bike Bundle II egy komplett készlet, amellyel gyorsan és egyszerűen rögzítheted telefonodat a kerékpár kormányához. Segítségével kényelmes hozzáférhetsz kedvenc alkalmazásaidhoz, zeneszámaidhoz és a navigációdhoz. Az SP Connect Bike Bundle II tartó iPhone 13 mobiltelefonhoz készült. A csomagban található egy SP WEATHER COVER, amely megbízható védelmet nyújt a telefon számára az eső, a por ésa sár ellen, miközben megőrzi az érintőképernyő teljes funkcionalitását. A szett magában foglal egy vékony, háromrétegű SP PHONE CASE-t is MicroRail tartóval, amely az egyéb tartozékokhoz való kényelmes csatlakoztathatóságért felel. Az SP Connect Bike Bundle II mellé egy SP UNIVERSAL BIKE MOUNT is jár, amely biztonságos rögzítést biztosít a kerékpár kormányán vagy szárán.

Az SP Connect Bike Bundle II legfontosabb jellemzői

  • SP Connect Bike Bundle II tartó egyszerű telepítéssel
  • Az SP WEATHER COVER megbízható védelmet nyújt a sérülések és az eső ellen
  • Az SP Connect Bike Bundle II iPhone 13 készülékhez készült
  • SP PHONE CASE a kényelmes csatlakoztathatóságért más kiegészítőkkel
  • Kényelmes hozzáférés a navigációhoz, a kedvenc alkalmazásokhoz és zeneszámokhoz
  • Az SP UNIVERSAL BIKE MOUNT biztosítja a kényelmes elhelyezést a kormányon

Az SP Connect Bike Bundle II egyszerű felszerelése

Az SP Connect Bike Bundle II telepítése egyszerű és gyors. Egyszerűen rögzítsd a burkolatokat, majd helyezd a telefonodat a kormányra. A készlet minőségi védelmet nyújt mobiltelefonod számára az eső, a sár és a sérülések ellen. Az SP Connect Bike Bundle II használatakor értékelni fogod az érintőképernyő teljes funkcionalitását és a csatlakozók kényelmes elérését is.

SP Universal Bike Mount tartó

Könnyen csatlakoztatható bármely 22-42 mm átmérőjű kormányra vagy szárra. Az SP Universal Bike Mount karral vagy anélkül is felszerelhető, és mindkét változatban a telefon vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető. Az állítható dőlésszögű karnak köszönhetően a szöget  számodra legmegfelelőbbre állíthatod. Rögzítsd a telefont biztonságosan a tartó 90°-os elfordításával.


Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Kerékpárra
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus
Tartó rögzítése Kormányra
Kód:  OGCPc91
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  54444
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20