Oldal frissítése

Sovio HHB1789D

4,2 29 értékelés
9 490 Ft

Sovio HHB1789D

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. A kiváló minőségű SOVIO vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű vezérlést kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint üveg. Nemcsak ízléses kialakításával vonzza a szemet, hanem egyszerűen és gyorsan tisztítható, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, nem veszi át a szagokat és ízeket, még hosszútávú használat esetén sem. Karcálló, és ellenálló a magas hőmérsékletekkel és kémiai anyagokkal szemben is. A praktikus SOVIO vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A célszerű kivehető szűrő megóvja a vizet a szennyeződésektől és az esetleges vízkőtől. Az ízléses kialakítású és megbízható SOVIO elektromos vízforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Sovio HHB1789D Oldalnézet
Vízforraló Sovio HHB1789D Jellemzők/technológia

A minőségi Sovio HHB1789D elektromos vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen SOVIO elektromos vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például üveg
  • A hasznos SOVIO vízforraló energiafelhasználása: 2200 W
  • Az eszköz praktikusságát növeli a hatékony kivehető szűrő
  • A gondtalan használatról forgótalp gondoskodik
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik, így a vízkőlerakódás veszélyétől védve van.

Vízforraló Sovio HHB1789D Oldalnézet

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

Eme SOVIO elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem a forgótalppal is, amelynek az egész család örülni fog. A forgótalp lehetővé teszi, hogy a gyorsforralót bármilyen szögből ráhelyezd. Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig minden kedvenc italodat élvezheted. A tartályban lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél
Kód:  SOVRK430
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HHB1789

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20