Oldal frissítése

Sovio HHB1751

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sovio HHB1751

Felejtsd el, hogy a vízforraló csak egy praktikus készülék, ami felmelegíti a vizet. Ma már lényeges dizájn funkciót tölt be és sokat elárul a gazdájáról. A(z) SOVIO stílusos üveg vízforralója kiváló ötvözete az eleganciának és a hasznosságnak. Az üveg egy univerzális kiegészítő, így szinte bármilyen konyhába illik. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felforralja a vizet. Egyéb előnye nagy térfogata 1,8 l és a állandó szűrője. A vízforralót túlmelegedés elleni biztosítékkal is ellátták. A víz felforralása után kikapcsol, így az se gond ha néha szétszórt vagy. Az integrált vízszintjelző segít meghatározni mennyi víz van a forralóban. Ha veled is megesett már, hogy nem tudtad eldönteni be van-e épp kapcsolva a forraló, akkor jó hírünk van, ez a modell rendelkezik működésjelző lámpával. Az elforgatható talapzat megkönnyíti a készülék visszahelyezését, nem számít, hogy az milyen szögből történik. A LED világítás pedig igazán különlegessé teszi megjelenését.

A(z) Sovio HHB1751 vízforraló főbb jellemzői

  • A(z) SOVIO vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • A vízforraló anyaga: üveg
  • Űrtartalma: 1,8 l
  • A(z) SOVIO vízforraló szűrője fix, tehát nem kivehető
  • A víz felforrása után kikapcsol
  • A(z) SOVIO vízforralójának megjelenését a LED világítás teszi különlegessé

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,8 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Gyerekzár, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Beépített

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SOVRK423
Termékszám:  HHB1751

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10