Oldal frissítése

Sound BlasterX KRATOS S5

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sound BlasterX KRATOS S5

Zárd be a szemed, vegyél egy mély lélegzetet, és hagyd, hogy a Sound Blaster X KRATOS hangszórók magukkal ragadjanak. Minden játékos és zene kedvelő kétségtelenül élegedett lehet ezzel a kiváló minőségű hangrendszerrel. A hangszórók teljesen fából készültek, így csillapítják rezonanciát, melegebb, természetes hangzást biztosítanak. Csak dölj hátra és élvezd az egyedi hangzást, amelyet a műanyag hangszórók nem tudnak utáznozni.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív 2.1 hangrendszer játékosok számára.
  • Kizárólag fából készült a jobb hangzásért és a rezonancia csökkentéséért
  • Egyszerű USB csatlakozás
  • Magával ragadó virtuális 7.1 surround hangzás
  • Kettős RCA sztereó adapterrel csatlakoztathatja a hangszórókat LCD TV-hez vagy DVD lejátszóhoz
  • Kényelmes hangerőszabályozás az asztali vezérlőmodullal

Kitűnő minden tekintetben

A kis, fekete külsejű hangszórók kisebb helyiségekben nagyszerűen szólnak. A 2.1-es hangrendszer 36 wattos ereje kitűnő hangot produkál függetlenül attól, hogy a hangszórókat számítógéphez vagy televízióhoz vannak csatlakoztatva. Minőségi 4"-os hangszórókkal és egy 6,5"-os mélysugárzóval rendelkezik. A hangszórók minőségétől vagy tompa basszustól nem kell tartani. Élvezd a kiváló minőségű 24 bites / 96 kHz-es hangot. A PC BlasterX Acoustic Engine szoftverrel kombinálva immersív virtuális 7.1-es térhatású hangzást produkál.

Hangulatvilágítás

Zene hallgatás vagy játék közben élvezd a reaktív Aurora világítási rendszert. Személyre szabható LED-es 16 millió színű megvilágítás. Hat előre beállított opció közül választhatsz, vagy egyénileg beállíthatod a színeket és a mintákat saját ízlés szerint. Más Aurora rendszert használó termékekkel együtt is kombinálható.

Bővítsd szórakozási lehetőségeid

Élvezd a lenyűgöző hangélményt. A két RCA sztereó adapterrel a hangszórókat az LCD TV-hez vagy a DVD-lejátszóhoz csatlakoztathatod. A hangszóró működése nagyon egyszerű, és mindenki könnyen kezelheti. Az asztali vezérlőmodul segítségével egyszerűen szabályozhatod a hangerőt. Végül, de nem utolsósorban a hangszórók zökkenőmentes fejhallgató- és mikrofoncsatlakozást biztosítanak.

 
Kód:  JJ172k5
Termékszám:  51MF0470AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05