Oldal frissítése

Sötét kert

E-könyv, Cseh
4,0 1 értékelés

Sötét kert

Izgalmas regény az izgalmas pszichológiai thrillerek egyik legjobb írójának

Toby szerencsés gyermek, bájos, ékesszóló optimista, aki éppen kiszabadult a bajból a munkahelyén, és a barátaival ünnepli sikert, amikor az éjszakai események váratlan fordulatot fordítanak, és fejjel lefelé fordítják az életét - két rablót meglepve otthon, majd ők hagyja a sorsukra. Amint Toby megpróbálja felépülni a sérülésein, lassan rájön, hogy soha többé nem lehet ugyanaz, és ahelyett, hogy visszatért az életébe, visszavonul egy régi családi házba, hogy vigyázzon a haldokló Hugo bácsira.
De aztán koponyát találnak a kertben egy nagy elm fában - és amikor a nyomozók elkezdenek körözni a család körül, Toby kénytelen szembesülni azzal a lehetőséggel, hogy múltja meglehet különbözik attól, ahogyan mindig emlékezett rá.
Az egyik legizgalmasabb regény az izgalmas pszichológiai thrillereket író feltevésen azt kérdezi, hogy mi lesz bennünk, és mire képesek vagyunk, ha nem tudjuk, ki vagyunk.

Paraméterek

Alapvető

Autor Tana Frenchová
Oldalak száma 536 oldal
Kiadás éve 2019
Kiadó Argo
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Védelem típusa Social DRM
Minták ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Kód:  EK32286
Termékszám:  9788025730881

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15