Oldal frissítése

Sony XQD G Series, 32 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony XQD G Series, 32 GB

Ha nagy sebességű memóriakártyát keres a digitális fényképezőgépéhez vagy videókamerájához, akkor rátalált egy csúcsminőségű megoldásra. Ez az XQD kártya ugyanis rendkívül magas átviteli sebességgel, nagy kapacitással, és nem utolsó sorban a kiváló File Rescue szoftverrel rendelkezik.

Fő jellemzőK

  • Olvasási sebesség akár 400 MB / sec, és írási akár 440 MB / sec
  • File Rescue adat-helyreállító szoftver
  • Tökéletes 4K felvételekhez

Kompromisszumok nélküli sebesség, nagy kapacitás és igazi megbízhatóság

A Sony XQD G-Series kártyák írási és olvasási sebessége kivételesen nagy, így biztosítva a nagyméretű fájlok, például RAW formátumú fényképek, vagy a Full HD és 4K felbontású videófelvételek teljesen zavartalan tárolását. A nagy kapacitás elképesztő mennyiségű adat tárolását teszi lehetővé. Ezzel a kártyával garantált a stabil 4K videófelvétel és a megbízhatóság extrém körülmények között is. Az XQD kártyák nem igényelnek különleges meghajtót, hanem közvetlenül csatlakoztathatóak a PCI-Express Gen2 vagy az USB 3.0 portokra.

File Rescue szoftver

A Sony memóriakártyák tulajdonosai ingyen letölthetik a File Rescue szoftvert. Ez egy nagyon hatékony eszköz a sérült vagy elveszett adatok visszaszerzésére. Az egyszerű kezelés és a remek áttekinthetőség miatt mindenki használni tudja. Támogatja az XAVC formátumú 4K felbontású videófelvételek készítését is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa XQD

Sebesség

Tulajdonságok

Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DU243b1
Termékszám:  QDG32A-R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20