Oldal frissítése

Sony XQD G Series 64 GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony XQD G Series 64 GB

Ha digitális fényképezőgépe vagy kamerája számára nagy sebességű memóriakártyát keres, épp e pillanatban találta meg a csúcsminőséget.  Ez az XQD kártya ugyanis rendkívül magas adatátviteli sebességgel dolgozik, nagy kapacitású, és nem utolsó sorban egy kiváló File Rescue szoftverrel is rendelkezik.

Fő jellemzői

  • Olvasási sebessége akár a 440 MB/s-t, írási sebessége akár a 400 MB/s-t is elérheti
  • File Rescue adathelyreállító szoftver
  • 4K felvételekhez tökéletes

Sebesség kompromisszumok nélkül, nagy kapacitás és tökéletes megbízhatóság

A Sony XQD G-Series professzionális kártyák író és olvasósebessége kivételesen magas, így biztosítják a nagyméretű fájlok, mint például RAW formátumú fényképek, vagy a Full HD és 4K felbontású videofelvételek teljesen zavartalan tárolását, másolását. A nagy kapacitás elképesztő mennyiségű adat tárolását teszi lehetővé. Ezzel a kártyával garantált a stabil 4K videofelvétel és az extrém körülmények közötti megbízhatóság is. Az XQD kártyák nem igényelnek különleges meghajtót, közvetlenül csatlakoztathatóak a PCI-Express Gen2 vagy az USB 3.0 portokon keresztül.

File Rescue szoftver

A Sony memóriakártyák tulajdonosai ingyen tölthetik le a File Rescue szoftvert. Ez egy nagyon hatékony eszköz a sérült vagy elveszett adatok visszaállítására. Az egyszerű kezelhetőségnek és remek áttekinthetőségnek hála mindenki képes használni. Úgyszintén támogatja az XAVC formátumú 4K felbontású videofelvételek készítését is.

Paraméterek

Kapacitás

Típus

Memóriakártya típusa XQD

Sebesség

Tulajdonságok

Tulajdonságok 4K videofelvétel
Kód:  DU243b2
Termékszám:  QDG64E-R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20