Oldal frissítése

Sony Xperia Z5 Premium 4K

4,9 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia Z5 Premium 4K

telefon funkciók

Sony Xperia Z5 Premium
Sony Xperia Z5 Premium

Telefon súlya: 181 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3430 mAh

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

154,4 × 76 × 7,8 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

23 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD, akár 200 GB

memóriakártya-nyílás

Váha

181 g

súly kézibeszélő

A japán cég a Sony sosem akar másodhegedűs, és ezért az idei IFA felhívta egy nagyon különleges mobiltelefon. Minden technológia az irányt óriási sebességgel folyamatosan előre a modell Sony Xperia Z5 Premium nagyon könnyű látni.

Köszöntsd az első telefon a 4K kijelző

Arató dicséret minden oldalról csak bemutatás átlója 5,5 hüvelyk. Ez kínál négyszer nagyobb felbontású, mint a hagyományos Full HD és kínál páratlan vizuális élményt. A minőségi megélhetése kerül telepítésre rendkívül erős processzor Snapdragon 810 kíséri grafikus chip Adreno 430.
Az egész telefon is elég zavarban luxus csomag, amely a szó szoros értelmében átitatva a márka Xperia. A hátoldalán is rendelkezésre áll, lenyűgöző tükör hatását. Ez tervezési filozófia támaszkodik tökéletesség minden részletében.

Elfog a világ 4K felbontású

A kamera főbb, mint az előző generációk éltek, hogy sok javulást. Szolgált érzékelő Exmor RS új chip felbontása 23 megapixel és a mérete 1 / 2.3 inch. A kamera büszkélkedhet villám fázisú fókusz, amely az utolsó egy puszta 0.03, ami kevesebb időt igényel, mint a személy kell villogni. Optika kínál maximális rekesze f / 2.0.Ha hozzá technológiák széles körét, a Sony Handycam, beleértve SteadyShot technológiával stabil videó, akkor mindig számíthat tökéletes képeket.

A telefon, amely felismeri Önt

A biztonsági személyes adatokat óvatosan szorosan integrált ujjlenyomat-érzékelő, amely ügyesen beépítve a bekapcsoló gombot. Egy másik fontos része a modern eszköz elegendő az akkumulátor kapacitását. Ebben az esetben a teljes 3430 mAh sok órás film és zenei szórakoztató.

Kód:  SOM0870a1ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10