Oldal frissítése

Sony Xperia XZ Premium Luminous Króm

4,7 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia XZ Premium Luminous Króm

A telefon tulajdonságai

156 mm

Sony Xperia XZ Premium

77 mm

Sony Xperia XZ Premium

7,9 mm

Telefon tömege: 195 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átmérőjű kijelző

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nugát

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3230 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

77 × 156 × 7,9 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

19 MP + 13 MP

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (legfeljebb 256)

memóriakártya-nyílás

Váha

195 g

a telefon tömege


Az Xperia XZ Premium a Sony új zászlóshajója. Az egyedülálló tiszta vonalak és az elbűvölő üvegfelületek lebilincselik majd a készülék jövőbeni tulajdonosait. A csúcsminőségű okostelefon egyesíti magában az elegáns megjelenést, ergonomikus kialakítást, a vékony designt és innovatív technológiát. Továbbá, az IP68 tanúsítványnak köszönhetően a készüléknek nem árt az eső, a ráfröccsenő víz vagy a por, még mostoha körülmények között is mindig készen áll a használatra. A telefon ellenállóképességét növeli a Gorilla Glass 5 védőüveg, amely nem csak a kijelzőt, hanem a készülék hátlapját is borítja. - Ez az Xperia XZ Premium.  Mindenre készen áll.


Legfontosabb jellemzők

  • Motion Eye kamera felbontása 19 MP és szuper lassú videó
  • A kijelző 5,5 "4K HDR
  • Vízálló kialakítás - IP68 tanúsítvány
  • Qualcomm® Snapdragon 835
  • Gorilla Glass: 5 - a telefon elő- és hátlapján is
  • Google Android 7.0 Nougat
  • USB-C

Lenyűgöző kijelző

A Sony Xperia XZ Premium az első okostelefon a világon, amelynek 4K HDR kijelzője kivételes színeket és kontrasztot biztosít. A hagyományos kijelzőkkel összehasonlítva a különbség az első pillantásra szembetűnő. A technológiák, amelyeket a Bravia televízióknál alkalmaznak, élénk, intenzív és fényes képeket eredményeznek. A kijelző egyedülálló Triluminos technológiája a színskála mintegy 138% -át vonultatja fel a normál kijelzőkhöz képest. 
Az X-Reality for mobile biztosítja, hogy a kép egésze tökéletesen nézzen ki. Kitölti a hiányzó pixeleket, csökkenti a zajt és javítja a képminőséget. A kisebb felbontású tartalom is remekül néz ki, mivel sokkal jobb minőségre tesz szert.  



Motion Eye kamera

Kompakt fényképezőgép? Arra már nincs is szükség. Az új Motion Eye kamera funkció révén a szuper lassított videofelvétel és a prediktív rögzítés mindent megörökít, még azt is, ami az emberi szem számára láthatatlan. A kivételes képminőség és mozgásérzékelés garantálja a leggyorsabb és legokosabb képfeldolgozást. Számíthatsz a nagyszerű eredményekre, még gyenge fényviszonyok vagy háttérvilágítás esetén is. Tehát a kompakt fényképezőjét nyugodtan otthon hagyhatja a fiókban.


A prediktív hibrid autófókusznak köszönhetően tökéletes, elmosódásmentes, tiszta akciófelvételeket lehet készíteni. Ebben annak is szerepe van, hogy a készülék egy torzításgátló zármegoldással rendelkezik, amely a tárgyakat illetve személyeket természetes valójukban mutatja meg. A manuális fókusz és expozíció szabályozásnak hála még nagyobb alkotói szabadságot élvezhetsz.


Sony Xperia XZ Premium

Alacsony zajszint

Az új képérzékelő Exmor RS 5 × gyorsabb képalkotási képességgel bír, amely élesebb felvételeket eredményez, még akciójelenetek esetében is.

Sony Xperia XZ Premium

Lens Sony G objektív

Az innovatív lens G objektív pontosan rögzíti a legapróbb részleteket és textúrákat is, az egész képet magasabb optikai tisztaság jellemzi.

Sony Xperia XZ Premium

Képfeldolgozás

Még a neves képfeldolgozó processzor BIONZ  is továbbfejleztésre került. Most még pontosabb mozgásérzékelés és gyorsabb képfeldolgozás jellemzi.


Azonnali megosztás

Az elülső kamera felbontása 13 megapixel és kiváló feltételeket biztosít a fényképezéshez gyenge megvilágításnál is. Az érzékelő mérete 1 / 3,06 ", és 22 mm-es nagylátószögű objektíve elegendő fényt biztosít a képek készítéséhez. 
A videókat és képeket azonnal megoszthatod barátaiddal a közösségi média felületein. A Movie Creator átalakítja a fájlokat a megfelelő formátumba. így azonnal megoszthatók.



A processzor, amely nem ismer korlátokat

Az Xperia XZ Premium mobiltelefon magját a legújabb Qualcomm Snapdragon 835 adja, amely magában foglalja gigabites csatlakozást biztosító X16 modemet, valamint kiemelkedő grafikus teljesítményt nyújt. Ezért tartozik a processzorok között az abszolút legjobbak közé. Az adatok beolvasása akár háromszor gyorsabb is lehet, mint a hagyományos memóriák esetében, a Universal Flash Storage-nek köszönhetően. Élvezze a villámgyors webböngészést, a folyamatos játékot, a videóközvetítéseket és a páratlan multitaszkingot.
Ha nem elegendő a 64 gigabájtos belső tároló, könnyen bővítenhető microSDXC memóriakártyával, amelynek mérete akár 256 gigabájt is lehet. A készüléák USB-C csatlakozóval is büszkélkedik, amely 10-szer gyorsabb adatátvitelre képes, mint az USB 2.0, az átviteli sebesség 5 Gb / s. Emellett az USB-C reverzibilis, azaz kétoldalas, és nem számít, hogyan használod, mindig elsőre működik.


Kielégíti a zenerajongókat

A zenerajongóknak készült. A Hi-Res Audio gondoskodik a tökéletes hangzásról, mintha a helyszínen lennél. Az Xperia XZ Premium digitális zajszűrő (DNC) technológiát alkalmaz, amely csökkenti a környezeti zajok 98% -át. Az S-Force Front Surround a természetes háromdimenziós hangtér érzetét kelti - a két elülső hangszóró virtuális térhatású hangzást biztosít.
Az automatikus fejhallgató optimalizálás (AHO) elemzi a fejhallgató típusát és megfelelő hangzást biztosít. Az STP rendszer - Virtuális Phone technológia térhatású hangzást hoz létre közvetlenül a fejhallgatón keresztül. Válaszd ki a kedvenc módodat és élvezd a hangzást, mintha csak egy 5.1 hangszóró rendszerrel felszerelt szobában lennél.


Sony Xperia XZ Premium

Alkalmazkodik Hozzád

A Sony Xperia XZ Premium tanul abból, amikor használod a készüléket, még a legapróbb részletekre is odafigyel. Minél több szokásodat felismeri, annál jobban alkalmazkodik hozzád, így válik a használata egyszerűbbé és kényelmesebbé.

Sony Xperia XZ Premium

Smart Stamina

Ez az egyedi funkció figyeli, hogyan használod az akkumulátort a nap folyamán. Képes pontosan megjósolni, meddig tart az akkumulátor töltése. Abban az esetben, ha hirtelen lemerülne, javasoljuk a STAMINA üzemmód bekapcsolását, amely csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 5,5"
Kijelző felbontása 3840 × 2160
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 19 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Magasság 156 mm
Szélesség 77 mm
Mélység 7,9 mm
Súly 191 g
Szín Ezüst

Kijelző

Kijelző mérete 5,5 " (13,97 cm)
Kijelző típusa IPS
Kijelző pixelsűrűség 801 PPI
Előlapi kamerasziget formája Nincs kivágás

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma 1 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 19 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Maximális fényerő f/2
Képstabilizálás Elektronikus
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Kamera funkciói Vaku
DxOMark pontszám (fő kamera) 83

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 4 GB
Belső memória 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 256 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,45 GHz (2 450 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 835
Grafikus gyorsító Adreno 540

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 7.0 Nougat
Felhasználói felület tiszta Android
Kód:  SOM0741a1c
Termékszám:  1308-4123
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15