Oldal frissítése

Sony Xperia XA1 Ultra

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia XA1 Ultra

A(z) Sony Xperia XA1 Ultra készüléknél első pillantásra nyilvánvaló, hogy okostelefont tartasz a kezedben. Tökéletes fényképek megnyitására, hírek olvasására, skypolásra, valamint jegyzetek készítésére. Ezen smartphone 6 " képátlójú IPS képernyővel és 1920 × 1080 px felbontással büszkélkedhet. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Mi több, Gyorstöltés, FM Rádio, Jelző dióda és OTG funkcióval, illetve Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Sony Xperia XA1 Ultra operatív tárja

Az operatív memória kapacitása 4 GB. Ez tökéletes igényes felhasználók számára. Nem jelent problémát virtuális valóság alkalmazások használata. Az 1 GB-os belső memória minimumnak számít. Ilyen készülékben lényegében csak szöveges fájlok férnek el. Az 16 GB-os belső memória elegendő a smartphone átlagos használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memória mellett döntessz lehet, nem is lesz szükséged memóriakártyára. A 128 GB-os memória akár filmek tárolására is szolgálhat. A(z) Sony Xperia XA1 Ultra telefon belső memóriája memóriakártyával bővíthető. A telefont 2700 mAh kapacitású akkumulátor üzemelteti.

Milyen kamerával büszkélkedhet a(z) Sony Xperia XA1 Ultra?

A(z) Sony Xperia XA1 Ultra 23 Mpx felbontással tud fotózni. Alkamas tehát nyomtatásra szánt fotók rögzítésére. Az előlapon elhelyezett kamera pedig 16 Mpx felbontással tud fotózni. Az optikai képstabilizátor lényegesen meghatározza a fotók minőségét. Ezen technológia növeli az expozíciós időt, valamint csökkenti a kézből készített felvételek esetén előforduló rázkódás hatásait, így alkonyatkor is remek képeket fogsz tudni készíteni.

A(z) Sony Xperia XA1 Ultra mobiltelefon érdekes funkciói

  • A LED dióda jelzi, hogy nem olvasott üzeneted van.
  • Időnként jól jöhet az OTG funkció, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz telefonodhoz.
  • Gyorstöltés - hogy ne kelljen órákat töltened a kábelen.
  • A(z) Sony Xperia XA1 Ultra telefon Single SIM kivitelben kapható. Ez annyit jelent, hogy a mobiltelefonba csupán 1 SIM-kártya helyezhető.

Paraméterek

Kód:  SOM0723a2a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20