Oldal frissítése

Sony Xperia X Rose Gold

4,3 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia X Rose Gold

telefon funkciók

143 mm

front

69 mm

side

7,7 mm

Telefon súlya: 152 g

Úhlopříčka displeje

5.0 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

 operációs rendszer típus

Výdrž baterie

2620 mAh

akkumulátor kapacitás

MicroSim

nano

SIM-kártya típus

Rozměry

69 × 143 × 7,7 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

23 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

152 g

telefon súly

Hi-Res Audio
 

minőségi hang

Hála a Hi-Res audionak és a digitális zajszűrőnek, úgy lehet hallgatni a zenét, mint ahogy annak szólnia kell és az összes környezeti zajból eredő interferenciát is kiszűri.

Displej s Full HD rozlišením
 

luxus színek

Minden, ami a Full HD képernyőn látható, az fényesebb és sokkal élénkebb a Sony BRAVIA TV- által kifejlesztett technológiának köszönhetően.

PS4 Remote Play
 

 folyamatos játék

A PS4 Remote Play-el csatlakozni tud a PS4 rendszerhez az okostelefonjával - és így egy másik szobába is magával viheti a játékát.


Az új sorozatú, kiváló felszereltségű Sony Xperia X jól megközelíti a piacvezető modelleket és mindeközben nagyon vonzó ára van. Ez a modell karcsú megjelenésű, enyhén lekerekített élekkel és kiváló, nagy teljesítményű hardver eszközökkel,  a  hatmagos processzor felügyeletével és 3 GB memóriával rendelkezik. Ezen túlmenően, a telefon luxus minőségű kamerával van felszerelve és előre néző sztereó hangszórókkal , Clear Audio + áll még rendelkezésre.


Az elegancia és a hatékonyság együttese

Xperia X  négy színben készült, amely tökéletesen megfelel az ön stílusának. A kifinomult designnak  és intuitív kezelésnek köszönhetően a telefon elválaszthatatlan társa lesz a munkában és a játékban is. Adatvédelmi biztonságot a készülék oldalán található ujjlenyomat-olvasó biztosítja.

 Minden szögből lehet tapasztalatot szerezni

Minőségi Full HD IPS kijelző együttesen az  átlós Triluminos 5 " -el biztosítja a magas szintű kép élességet és megfelelő látványt minden szögből. Hála a Live Colour LED-nek ez egy szélesebb színpaletta, így a kijelző gazdagabb, mélyebb és intenzívebb színeket ad vissza.


 A jövőre összpontosított figyelem

 A 23 megapixel felbontású első kamera ultra-gyors autofókusszal van felszerelve, így már nem kell azon aggódnia, hogy elmosódott képek készülnek a gyerekekről és a házikedvencekről.
A Hibrid automatikus élességállítás egyébként feltételezi a fényképezést közbeni elmozdulást és hatékonyan csökkenti az elmosódott képek készítésének kockázatát. A 13Mpx elülső kamera segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is éles szelfi képeket tud készíteni.


kompromisszumok nélküli teljesítmény

Sony Xperia X támogatja  gyors LTE hálózatokat és lehetővé teszi a vezeték nélkül csatlakozást WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül. A zökkenőmentes működést az Android 6.0 felügyelete alatt egy rendkívül erős processzor, a Qualcomm Snapdragon 650 biztosítja. A telefon 64 gigabájt belső memóriával rendelkezik és microSD kártyával bővíthető, akár 128 GB kapacitásúra.


Tartsa az akkumulátort üzemkészen

Míg a legtöbb okostelefon az akkumulátor kapacitás gyors csökkenésével, lemerülésével néz szembe, az Xperia X akkumulátor töltöttségi szint megőrzésének problémáját egy úttörő jelentőségű fejlesztés, az  Qnovo adaptív töltés oldja meg, amely a töltési folyamat során gondoskodik az akkumulátor feltöltöttségének karbantartásáról. Az  intelligens energiagazdálkodás biztosítja az akkumulátor rendelkezésre állását akár két napig is, így nem kell többé állandóan hálózati aljzatra csatlakoztatni a töltőt.


 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős

Kijelző

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Kijelző típusa IPS

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 23 Mpx
Előlapi kamera felbontása 13 Mpx
Maximális fényerő f/2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 200 GB
Processzormagok száma 6 ×
Processzor frekvencia 1,4 GHz (1 400 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Internetes hívás VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), Micro USB

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 6.0 Marshmallow
Kód:  SOM0710a2e
Termékszám:  1303-0696
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10