Oldal frissítése

Sony Xperia E4 (E2105) Fekete

4,7 129 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia E4 (E2105) Fekete

Szuper móka egy pár fillérért

A Sony Xperia E4 egy modern telefon, amely nem csak kiemelkedő teljesítményt, hanem a tökéletes kivitelt is kínál, és mindezt rendkívül kedvező áron. A Sony Xperia E4 mobiltelefon tartalmazza az okostelefonok összes előnyét. Az operációs rendszer 1 GB nagyságú memóriájának köszönhetően a háttérben több alkalmazás futtatására is van lehetőség. Könnyen elolvashatja rajta a legfrissebb híreket, elintézheti személyes e-mailjeit vagy állandó kapcsolatban lehet barátaival a chat, vagy a szociális hálók segítségével. Mindezt megteheti egy nagy, 5 "-os, IPS technológiával ellátott, karcálló display segítségével.

Szórakozzon út közben is

 Mindenhol szórakozhat a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően. Nézzen filmet, videókat a YouTube-on, és ne habozzon belépni az online szórakozás és applikációk világába. A mobiltelefont Android 4.4 Kitkat rendszerrel látták el. Ez lehetővé teszi a Google Play Áruházban lévő összes alkalmazás és játék feltöltését a telefonra. Emellett az Android jól áttekinthető és könnyen kezelhető. Ezért csak Öntől függ, mit szeretne telefonjába. 

 

Nagy teljesítmény 

Az áttekinthető, 5 "-os kijelző segítségével  a telefon kezelése játék. A qHD felbontás jó színábrázolást és pontos vezérlést biztosít. A készülék belsejében egy nagy teljesítményű, négymagos processzor található, ami mindig mindent kiad magából. Ilyen módon nem akadozik még a legigényesebb feladatok teljesítése közben sem. A Sony Xperia E4 egy GPS  navigációval és egy 3,5 mm-es jack dugóval is el van látva. Az akkumulátor 2300 mAh kapacitásának köszönhetően nyugodtan nézhet videókat, játszhat és böngészheti az internetet sokkal hosszabb ideig.

 

Ragadjon meg minden pillanatot

A fontos pillanatok rögzítéséhez a telefon  5 megapixeles felbontású kamerával van felszerelve, amelyik mindig éles képeket készít és digitális FHD kameraként is működik. A kommunikációt barátaival és családjával bárhol a világon, egy 2 Mpx felbontású elülső kamera könnyíti meg. Az adatok tárolására szolgál a 8GB-os belső memória, amely egy Micro SDHC memóriakártyával akár 32 GB méretűre bővíthető (nem tartozék).

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Mélység 10,5 mm
Súly 144 g

Kijelző

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Kijelző típusa IPS

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 5 Mpx
Előlapi kamera felbontása 2 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SDHC
Maximum memóriakártya kapacitás 32 GB
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,3 GHz (1 300 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G)
Elsődleges SIM kártya típusa Micro SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), Micro USB

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 4.4 KitKat
Kód:  SOM0315c2b
Termékszám:  1293-0245
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05