Oldal frissítése

Sony Xperia E4 (E2105)

4,7 129 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia E4 (E2105)

Szuper móka egy pár kaček

Sony Xperia E4 modern telefont kínál, hogy nemcsak kiemelkedő teljesítményt, hanem a tökéletes design és minden rendkívül kedvező áron. Mobiltelefon Sony Xperia E4 tartalmazza az összes előnyeit okostelefonok. Hála a rendszermemória 1 GB, akkor van a háttérben több alkalmazás futtatására. Könnyű neki, hogy olvassa el a legfrissebb híreket, rendezni a személyes e-mailek vagy tart csatlakozik a barátok révén azonnali üzenetet vagy szociális hálózat. Mindez egy nagy 5 "-os kijelző IPS technológiával, ami szintén karcálló.

Jó szórakozást útközben

Have fun mindenhol, köszönhetően a beépített Wi-Fi-vel. Filmet nézni, videók a YouTube-on, és ne habozzon, hogy belépjen az online szórakozás világát és alkalmazások. A mobiltelefon Android 4.4 Kitkat-. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon rögzíti mindenféle alkalmazások és játékok is találhatók a Google Play Áruházban. Emellett Android világos és könnyen használható legyen.Ez attól függ, hogy Ön és mi van a telefonban.

nagy teljesítményű

Egy tiszta 5 "kijelző vezérlésére a szél. QHD felbontású színes kijelző biztosítja a jó és pontos ellenőrzését. A készülék belsejében talál egy nagy teljesítményű négymagos processzor, ami mindig egy back-up lehetőségek lehetővé teszik az összes. Ez ily módon elakadások elkerülése közben is igénylő tevékenység. Sony Xperia E4 van szerelve GPS és egy 3,5 mm-es jack dugó.Köszönhetően akkumulátor kapacitása 2300 mAh még videók, játszani és böngészhet az interneten sokkal hosszabb.

Capture minden pillanatban

Hogy rögzítse a fontos pillanatok vannak felszerelve kamerás telefon 5 megapixeles felbontás, ami pedig mindig éles képeket és az is működik, mint egy digitális fényképezőgép FHD. Kommunikálni barátaival és családjával bárhol a világon, hogy egy elülső kamera felbontása 2 MP. Mivel az adattárba fogja szolgálni 8GB belső memória, amely bővíthető egy Micro SDHC memóriakártyákkal akár 32 GB (nem tartozék).

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős

Kijelző

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Kijelző típusa IPS

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 5 Mpx
Előlapi kamera felbontása 2 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Kamera funkciói Vaku

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SDHC
Maximum memóriakártya kapacitás 32 GB
Processzor frekvencia 1,3 GHz (1 300 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Micro SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), Micro USB

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 4.4 KitKat

Méretek és tömeg

Tömeg 144 g
Magasság 137 mm (13,7 cm)
Szélesség 74,6 mm (7,46 cm)
Mélység 10,5 mm (1,05 cm)
Kód:  SOM0315c1x
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15