Oldal frissítése

Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White

A kiszállítás
ingyenes

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White

Eme Sony Xperia 10 VI okostelefon része a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,1" -es kijelzővel rendelkezik, amely mérete miatt a legnépszerűbb típusok közé tartozik. Ideális nagyságot biztosít, amely biztosítja a praktikus kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében single + eSIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128GB belső tárhely biztosított. Ez a memória elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A vezeték nélküli töltésnek köszönhetően bátran búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek. Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Hála a mobiltelefon víz- és ütésálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP65 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a nagyszerű SONY okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...

Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen SONY okostelefon 6,1" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Víz- és ütésálló kialakításának hála ellenáll a mindennapi élet kihívásainak az IP65 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,1"méretű képernyővel rendelkezik
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A fő műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső tárhely van biztosítva
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát NM típusú memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint LTE (4G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja

Ezen SONY telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző SONY telefonnal töltünk el, mivel 6,1" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2520 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A telefon már gyárilag a fejlett Gorilla Glass üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolásokat és a mechanikai sérüléseket.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő SONY okostelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3,5× mértékű optikai zoom-mal rendelkezik. A makrókamera tökéletes választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. Eme SONY okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk.

Megbízható akkumulátor

Eme SONY mobiltelefon energiáját egy Az akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Rendelkezik kábel nélküli töltéssel. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...

Ezen SONY okostelefon megbízható teljesítményt garantál

A nagyszerű SONY okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 14,. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 128 GB belső tárhely van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználóknak szól, így nem leszünk korlátozva a játékok mentésében, videók készítésében, vagy alkalmazások telepítésében. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíthetjük egy NM memóriakártyával.

Eme SONY mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően érintésmentesen fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes meghatározni az eszközök helyzetét a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó használatával.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élj teljes életet a népszerű SONY mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors érintés kell, köszönhetően a ujjlenyomat olvasónak. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 VI 8GB / 128GB White ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Tömeg:

159 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,1"
Kijelző felbontása 2520 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Single + eSIM
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx
Megjelenés éve 2024

Funkciók

Tulajdonságok Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, MMS támogatás
Beépített AI funkciók Fotószerkesztés (AI), Jegyzetelés (AI), Webböngésző asszisztens (AI), Szövegasszisztens (AI)

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló, Ütésálló
Védelmi fokozat IP65
Gorilla Glass verziója Victus
Súly 159 g
Szín Fehér

Kijelző

Kijelző mérete 6,1 " (15,49 cm)
Kijelző típusa OLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass
Kijelző pixelsűrűség 453 PPI

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Teleobjektív, Makro, Éjjellátás
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 48 Mpx
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2
Maximális fényerő f/1,8
Optikai zoom 3,5×
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom

Töltés és akkumulátor üzemidő

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 8 GB
Belső memória 128 GB
Memóriakártya típusa NM
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus eSIM
Bluetooth hatótávolság 5.2

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-A → USB-C)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 14

Telefon márka/model

Telefonmárka Sony
Telefon modell Xperia 10 VI
Kód:  HUSOM0106b2
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05