Oldal frissítése

Sony Xperia 10 IV 5G

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia 10 IV 5G

Eme Sony Xperia 10 IV mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6" -es kijelzővel rendelkezik, amely mérete miatt az egyik legkedveltebb választás. Kijelzőjének ideális nagysága biztosítja a praktikus kezelést, miközben kényelmesen filmezhetsz, játszhatsz vagy böngészhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében single + eSIM kártya konfiguráció található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor gondoskodik. 6 GB RAM-mal funkcionál. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek SONY okostelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...

Sony Xperia 10 IV 5G mobiltelefon lényeges paraméterei

  • Ezen SONY okostelefon 6" méretű képernyővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Vízálló kialakításának hála ellenáll a mindennapi élet kihívásainak az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 12 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon OLED 6"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A belső memória bővíthető Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ezen SONY telefonnak a képernyőjét öröm nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás SONY telefon használatával töltünk el, mivel 6" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2520 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő SONY okostelefon fel van szerelve 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel kiváló minőségű, részletes képet kapunk a távoli témákról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme SONY mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen SONY mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 21 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...

Ezen SONY mobiltelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű SONY mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatást tartalmaz, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 6 GB RAM-mal látták el, amellyel egyszerre több alkalmazást is futtathatunk vagy játszhatunk. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern SONY okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...
Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

A praktikus funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű SONY mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasó egyetlen érintéssel feloldja a telefonod zárolását. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 IV 5G ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor) és közelségérzékelő

Méretei:

153 × 67 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

161 g

Kód:  SOM099ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15