Oldal frissítése

Sony Xperia 10 III

4,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia 10 III

Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Képernyő

A(z) Sony Xperia 10 III készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három integrált kamera jóvoltából szenzációs képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Memóriakapacitása 6 GB. Teljesítményét tekintve akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Sony Xperia 10 III telefont komoly teljesítményű 4500 mAh akksi tartja életben. Újabb pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is bír. Vízhatlan felépítése sokproblémától fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. A gyors internet a mániád? Akkor ezt a telefont az 5G-s kapcsolattal neked találták ki. A(z) SONY mobilja kizárólag Android alapokon működik.

A(z) Sony Xperia 10 III okostelefon fontosabb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Vízhatlan kivitel
  • Qualcomm Snapdragon 690 processzor és 6 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 619
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 12 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 3
  • Az ujjlenyomat-olvasó növeli a biztonságot
  • A gyorstöltés teljesítménye: 30 W
  • A(z) SONY telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Oldalnézet
Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Csatlakozási lehetőségek (portok)

A(z) Sony Xperia 10 III mobil kamerája és kijelzője

átmérőjű kijelző aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy OLED technológiára épül. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Sony Xperia 10 III okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/2,4), melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 12Mpx (f/1,8) szerfelett elégedett leszel. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami leegyszerűsíti a fotózást. Egy ügyes kis dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ezen felül 2× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) Sony Xperia 10 III praktikus funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második a memóriakártya helyére kerül. A belső memória tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Sony Xperia 10 III mobiltelfon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának hála pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Csatlakozási lehetőségek (portok)
Kód:  SOM094ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20