Oldal frissítése

Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite

A telefon funkciói

167 mm

Előlap

72 mm

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

8,2 mm

Telefon tömege: 180 g

képernyőátló

6,5"

képernyőátló

operációs rendszer típusa

Android 9.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3,300 mAh

akkumulátor élettartam

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

167 x 72 x 8,2 mm

telefon méretei (H × Ma × Mé)

Belső memória

128 GB

belső memória

Typ kamerau

12 +12 +12 Mpx + 8 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD karta

Mikro-SD akár 512 GB-ig

memóriakártya nyílás

Tömege

180 g

a telefon tömege


Sony Xperia 1 mobiltelefon + PlayStation 4 + 2000 V Bucks Fortnite csomag

A Sony ezúttal egy olyan exkluzív csomagot állított össze, amely magában foglalja az Xperia 1 okostelefont, a PlayStation 4 Slim játékkonzolt 500 GB-os memóriával és bónuszként még a Fortnite játék 2 000 V Bucks kiegészítőjét is.


Elegáns kialakítás és kiváló ergonómia

Az Xperia 1 stílusos, sima házát lekerekített szélek jellemzik, éppen ezért tökéletesen illik a kézbe. A karcsú fém keret és a telefon előlapján és hátlapján található tartós üvegfelület csak még tovább fokozzák a lenyűgöző kialakítását.

6,5" CinemaWide 21:9 kijelző

Éld át az igazán magával ragadó filmnézés élményét a részletgazdag 4K felbontású, széles, 21:9-es képarányú professzionális 6,5" OLED CinemaWide képernyőn, amely nagyobb helyet biztosít az alkalmazások kényelmes vezérléséhez. A precíz kalibrálásnak és a HDR technológiának köszönhetően a képek teljesen lenyűgöznek élénkségükkel és gazdag kontrasztjukkal, így a filmeket pont olyan minőségben élvezheted, ahogyan azt a filmalkotók megálmodták.

Creator mód a CineAlta technológiával

A CineAlta technológia különleges Creator üzemmódja lehetővé teszi, hogy a rendezők által kigondolt minőségben, valósághű színreprodukcióval tekintsd meg a filmeket és sorozatokat. A CinemaWide kijelző 10 bites színmélységgel rendelkezik, így eredményez zökkenőmentes, csíkok nélküli színátmeneteket.

Három objektív a professzionális felvételekért

Az Xperia 1 három csúcskategóriás hátlapi kamerával büszkélkedhet, melynek mindegyike kiemelkedő rekeszértékkel gondoskodik a tökéletesen éles és elhanyagolható mértékben zajos professzionális hatású felvételekről bármilyen fényviszonyok között. A 16 mm-es objektívvel lélegzetelállító, széles látószögű horizontális képeket készíthetsz, miközben a 26 mm-es és az 52 mm-es lencsék minőségi és veszteségmentes dupla zoomolást tesznek lehetővé. Az optikai zoomot minden bizonnyal nagyra értékeled, amikor távoli tárgyakat fotózol.


Sony Alpha fotó-technológia

Az Xperia 1 készüléke a Sony Alpha kamerák és az új BIONZ X processzor technológiáját alkalmazza, amely hatékonyan csökkenti a RAW adatok zajosságát a kifogástalanul tiszta felvételek érdekében. A fejlett Eye AF objektumkövető technológia rendszerét használja, emellett akár 10 fps sebességű sorozatfelvételek készítésére is képes beleértve az AF/AE módokat is.


Tökéletes szelfi képek

Az igazán tiszta szelfik készítését az Eye AF technológiájú 8 Mpx-es előlapi kamera garantálja, amely intelligens autófókusszal készíti el a maradéktalanul éles, szemekre fókuszáló szelfi képeket.


Teljesen manuális exponálás- és ISO érzékenység beállítás

Hogy mindig teljesen elégedett legyél az elkészített képekkel, szabadon beállíthatod az exponálás sebességét és a kamera érzékenységét, előbbi esetében akár 30 másodperces exponálási időt is megadhatsz. Ezekkel a paraméterekkel bámulatos éjszakai felvételeket készíthetsz elhanyagolható zajossággal és elmosódás nélkül.


Professzionális 4K HDR videó

A Cinema Pro technológiával professzionális minőségű, 4K HDR felbontású videókat készíthetsz filmes képaránnyal, kivételes, színhű dinamikatartománnyal. Kombinálja az optikai és az elektromos stabilizálást a teljesen sima, rázkódásmentes videofelvételek érdekében még akkor is, amikor útközben készíted a felvételt.


LOOK színbeállítások

A Sony digitális kamera mérnökökkel együttműködve fejlesztette ki a készüléket, így hozták létre az egyedülálló LOOK üzemmódot, amelynek segítségével beállíthatod a felvételek színét. 8 különböző színbeállítás közül választhatsz, hogy a felvételeid az eredeti hangulatú különböző filmes stílusokban jelenjenek meg.

Oldd fel a telefonodat egyetlen gombnyomással

Az új Qualcomm Snapdragon 855 mobil platform és az Adreno 640 grafikus chip lélegzetelállító teljesítménnyel gondoskodnak még a legigényesebb alkalmazások problémamentes futtatásáról is, beleértve a legújabb 3D játékokat. A 6 GB memóriával kényelmesen használhatsz több alkalmazást egyszerre, és az akár 1,6 GB-os száguldóan sebes kapcsolódás lehetőségével villámgyors letöltést és internetezést élvezhetsz.


Több alkalmazás kezelése egyszerre

A 6,5" CinemaWide 21:9 kijelző rengeteg helyet kínál több alkalmazás használatához egy időben, így ezzel a készülékkel sokkal több mindent csinálhatsz. Oszd a képernyőt két részre, így az egyik oldalon nyugodtan megírhatsz egy üzenetet, amíg a másikon éppen a neten böngészel.

Dolby Atmos filmes hangzás

A High-Resolution Audio és a Dolby Atmos technológiák hihetetlen multidimenziós hangzás élményét nyújtják, amely szó szerint körülvesz. A beépített sztereó hangszórók gondoskodnak a kristálytiszta és dinamikus hangreprodukcióról. A LDAC streaming technológia felel a prémium minőségű vezeték nélküli hangzásért.

Nagy üzemidő és ellenállóképesség

Az Xperia 1 készüléke IP65/68 védelemmel érkezik, így gond nélkül ellenáll a víznek és a pornak is. A telefon előlapja és hátlapja is tartós Corning Gorilla Glass 6 üvegből készült, amely védelmet nyújt a telefonnak az esésekkor és a karcolásokkal szemben. A mobiltelefont egy nagy kapacitású 3330 mAh-s akkumulátor hajtja, és olyan gyorstöltés támogatással rendelkezik, amely elegendő energiát biztosít még egy intenzívebb napon is. A STAMINA intelligens üzemmód az akkumulátor aktuális állapotához igazítja a telefon energiafelhasználását, így hatékonyan hosszabbítja meg az akkumulátor üzemidejét.



Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,5"
Kijelző felbontása 3840 × 1644
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Magasság 167 mm
Szélesség 72 mm
Mélység 8,2 mm
Súly 180 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 6,5 " (16,51 cm)
Kijelző típusa P-OLED
Kijelző pixelsűrűség 643 PPI
Előlapi kamerasziget formája Nincs kivágás

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,4
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2
Maximális fényerő f/1,6
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 18 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 6 GB
Belső memória 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 512 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,84 GHz (2 840 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 855
Grafikus gyorsító Adreno 640

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 9.0 Pie
Felhasználói felület tiszta Android

Telefon márka/model

Telefonmárka Sony
Telefon modell Xperia 1
Kód:  SOM082c1
Termékszám:  SON000012       
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15