Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony XNV KIT651

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony XNV KIT651

A Sony XNV-KIT651 autórádióhoz vezeték nélkül csatlakoztathatja az okostelefonját, és már hozzá is férhet a zenei könyvtárához, vagy használhatja a telefonja egyéb funkcióit. A közkedvelt és évtizedes múltra visszatekintő Sony gyártó autórádiója úgy lett kifejlesztve, hogy felhasználóbarát legyen. Felejtse el a sok gombot! Elég csak megérinteni a kijelző felületét, amely jól olvasható, átlátható, és nagy ikonokat jelenít meg. A csomag része a TOMTOM modul, amely a legmodernebb offline GPS-alapú navigációt hozza el Önnek, hogy mindig problémamentesen utazhasson.

A Sony XNV-KIT651 főbb jellemzői

  • Nagy, érintőképernyős kijelzővel ellátott audio rendszer autóba
  • Csúcsteljesítményű navigáció (XA-NV400 modul TomTom rendszerrel)
  • Dynamic Reality Amp 2 erősítő az erőteljes, gazdag hangzásért
  • Alkalmazás, amely megkönnyíti a lejátszást az okostelefonbokból + iOS készüléknél kompatibilis a Siri alkalmazással
  • Vezeték nélküli kapcsolódás Bluetooth és NFC segítségével
  • Zenelejátszás az elülső USB és CD/DVD-bemeneten keresztül
  • Hanghordozók csatlakoztatása a 3,5mm-es AUX-bemeneten keresztül
  • Tolatókamera csatlakoztatható

A Sony XNV-KIT651 autórádió új szintre emeli a hangzást

Élvezze a tiszta és természetes hangzást a hang erejétől függetlenül! A szofisztikált Dynamic Reality 2 erősítő vívmánya, hogy a klasszikus erősítőkkel szemben 47%-al alacsonyabb a belső ellenállása, melynek köszönhetően csökkenti a jellánc külső zajainak erősségét, amely a még tisztább hangzásban mutatkozik meg. Hogy erről meggyőződjön, elég csak feltekerni a hangerőt.

Modern technológia a Google Android és az Apple iOS eszközökkel

A SongPal alkalmazás még jobbá teszi a Bluetooth használatát. A csatlakozás után hangutasításokkal vezérelheti a készüléket. Kezelheti a navigációt, lejátszhatja kedvenc zeneszámait, és gond nélkül hozzáférhet az okostelefonján lévő összes funkcióhoz. Az iPhone készülékek Siri alkalmazásával is kompatibilis. Hangvezérléssel utasíthatja Siri-t, hogy kezelje a telefonhívásokat, a navigációt, a figyelmeztetéseket, stb. Sőt, Siri akár üzeneteit is felolvassa, amelyekre válaszolhat anélkül, hogy a telefonját elő kéne vennie.

A TomTom navigációs modul

A csomag tartalmaz egy modult is, amelynek a segítségével pillanatok alatt átalakíthatja az autórádióját egy csúcsteljesítményű navigációvá. A Sony XNV-KIT631 autórádió érintőképernyőjére elég csak az ujjával rákoppintania. Amint beírta a célállomás első 3 betűjét, azonnal elindul a gyorskeresés, és a készülék megjeleníti az összes keresési eredményt. Nem hiányzik a hangos navigáció funkciója sem, amely az értesítéseket hangosan közli, így nem kell a kijelzőt folyamatosan néznie. Az útvonalat 6 preferencia alapján választhatja ki. A rendszer elsőnek a leggyorsabb útvonalat kínálja fel, azonban be lehet állítani olyan szempontok alapján is, mint a legrövidebb útvonal, a legtakarékosabb útvonal, vagy az autópálya elkerülése. A csomagban mellékelve van minden tartozék, beleértve a térképek tárolására szánt memóriakártyát, és a GPS antennát a megbízható jelvételért.

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó CD, DVD
Csatlakozók USB, AUX / Line IN

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth, NFC
Támogatott formátumok MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, Xvid

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×55 W

Méretek

Rádió mérete 2 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 101 mm
Mélység 169 mm
Kód:  JW907z8
Termékszám:  XNVKIT651.EUR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15