Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony XM-GS4

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sony XM-GS4

Ma az autó már nem csak közlekedési eszköz. Manapság egyre többen töltünk jelentős időt a járműben, és szeretnénk élvezni is ezt. Például ez a négycsatornás erősítő segíthet a járműben lejátszott zene javításában. A széles frekvenciatartomány és az első osztályú komponensek biztosítják, hogy tökéletes hangvisszaadástélvezhess utazásod során.

Legfőbb jellemzők

  • Négycsatornás dinamikus hangzás
  • Frekvenciatartomány 10 Hz - 100 kHz
  • Kimeneti teljesítmény 4 × 70 W RMS
  • Alul- és felüláteresztő szűrő a kiváló hangzás érdekében
  • A készülék kompatibilis a nagyfelbontású hanggal
  • Első osztályú alkatrészek az első osztályú zenehallgatáshoz
  • Az alumínium burkolat elnyeli a külső ütéseket
  • Aranyozott csatlakozók

Nagyfrekvenciás válasz és 4 csatorna

Az erősítő szélessávú frekvenciatartománya játszva kezeli az összes jelenlegi zenei stílust. Ezenkívül több mint elegendő szélességet kínál a sűrű basszushangokhoz. A tetején finom szubharmoniákat hallhatsz, amelyek kellemesen élénkítik a zenét, és reális hangzást kölcsönöznek neki. Ezenkívül a dupla erősítés lehetővé teszi a basszus frekvenciák elválasztását a magas hangoktól,megakadályozva ezzel a hang torzulását.Ezenkívül a különböző frekvenciák hangereje egymástól függetlenül állítható be, hogy megtaláld az egyes dalok tökéletes egyensúlyát.

Első osztályú alkatrészek

A tökéletes hang tökéletes megoldásokat igényel. Az egyik a zajcsökkentés Schottky diódákkal, amelyek alacsonyabb feszültségeséssel rendelkeznek, mint a hagyományos diódák. Hála nekik, stabil teljesítményt élvezhetsz belső beavatkozás nélkül, ami nem kívánt zajhoz vezetne. Ha a teljesítményről beszélünk, azt többek között az elektromos mező által vezérelt MOSFET tranzisztorok érik el. Ezek gondoskodnak az alacsony áramú bemenet nagy kimeneti teljesítményéről.

Okos konstrukció

A robusztus alumínium test védi az erősítő belsejét a külső ütésektől. Bármilyen körülmények között ingadozások nélkül hallgathatod kedvenc zenédet. Ezenkívül az integrált hűtőborda megakadályozza a túlmelegedést, amely egyébként hangtorzulást is okozhat. A tartós burkolat alatt megtalálod az erősítő vezérlőegységét, amelylehetővé teszi, hogy manuálisan állítsd be a hang minden jellemzőjét az autó vezetőfülkéjében, legyen az az egyes alkatrészek teljesítményszintje vagy maga az ellenállás.

Paraméterek és specifikációk:

Méretek:
272 × 51 × 202 mm

Tömeg:
2,7 kg

Csatorna konfiguráció:
4k / 3k / 2k

Névleges kimeneti teljesítmény:
4 × 70 W (4 ohm)
2 × 160 W
4 × 80 W (2 ohm)


Kód:  JW908e9
Termékszám:  XMGS4.U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10