Oldal frissítése

Sony WH-XB900N, kék

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-XB900N, kék

Zajkioltó fejhallgató

Olcsóbb, hangosabb és lenyűgözőbb. Így lehet jellemezni a kék vezeték nélküli fejhallgató új sorozatátA Sony WH-XB900N, amely az alacsonyabb ár mellett erőteljesebb basszusst kínál a továbbfejlesztett EXTRA BASS technológiának köszönhetően. A kiváló hangminőség mellett a 30 órás akkumulátor élettartamnak is örülni fogsz. A fejhallgató egy órás lejátszást biztosít 10 perc töltés után. Könnyedén csatlakozhatsz az eszközeidhez a Bluetooth vagy NFC segítségével. Az elegáns A Sony WH-XB900N fejhallgatóknak kényelmes fülpárnái vannak és könnyű összecsukható szerkezete, amit minden bizonnyal értékelni fogsz, nem csak utazáskor. A termék zajkioltó technológiával is rendelkezik.

EXTRA BASS technológia a mély és kifejező hangzáshoz

A Sony technológiája javítja a basszusfrekvenciákat a tökéletes basszushang biztosítása érdekében. A fejhallgató speciális szerkezete javítja a hangszórók és a fül közötti légnyomást. Ezzel bármely dal sokkal jobb lesz. A Sony WH-XB900N fülhallgató példátlan hangtisztaságot biztosít és teljeshallgatási élményt nyújt.

Sony WH-XB900N

Hosszú élettartam

A Sony WH-XB900N akkumulátorral van ellátva, amely kényelmes elegendő az egész napra. Egyetlen töltéssel akár 30 órás lejátszási idő is élvezhető. A fejhallgató mindössze 4 órán belül teljesen fel van töltve.

Sony WH-XB900N

Elegáns összecsukható kivitel

A Sony WH-XB900N egyszerűen elegáns, így bárkinek tökéletesen illenek. A kiváló minőségű párnázott fülpárnák, amelyek elég puhák a teljes kényelemhez, egész nap fájdalommentes hallgatást tesznek lehetővé. Ha befelyezted a hallgatást, a Sony WH-XB900N-t könnyedén összecsukhatod és elteheted.

Sony WH-XB900N

Praktikus beállítás

A Sony WH-XB900N érdekes tulajdonságaaz érintéses vezérlés a hangerő gyors és egyszerű szabályozásához , a hívásokhoz és a dalváltáshoz. A termék kielégíti az igényes vásárlók igényeit is aSony | Headphones Connect alkalmazással. Olyan funkciókat kínál, amely automatikusan beállítja a hangerőt az aktuális tevékenységednek megfelelően.

A kék Sony WH-XB900N fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A Sony WH-XB900N kék fejhallgató erős basszust kínál, továbbfejlesztett EXTRA BASS technológiával
  • Az akkumulátor élettartama egész napot kibír
  • Csatlakoztasd a terméket Bluetooth vagy NFC használatával
  • A Sony WH-XB900N könnyű  és összecsukható, amelyet útközben is használhatsz
  • Az érintőképernyő segítségével a fejhallgató könnyen kezelhető
  • Az igényes ügyfelek elégedettek lesznek a Voice Assistant funkcióval, amelyet csak a hangutasítások irányítanak

Környezeti zajkioltó technológia

Tedd a füledre a Sony WH-XB900N készüléket, indítsd el a  kedvenc dalaid lejátszási listáját, és felejts el minden mást. A digitális környezeti zajkioldó technológiával és az EXTRA BASS technológiával élvezheted a kiváló minőségű zavartalan hallgatást.

Sony WH-XB900N

Összecsukható kialakítás

Nem akarsz már zenét hallgatni? A fejhallgató praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen tárolható a táskádban.

Sony WH-XB900N

Beépített mikrofon

Szeretnéd nyugodtan fogadni a telefonhívásaid, és nem akarod levenni a  Sony fejhallgatóját a fejedről? A beépített mikrofonnak köszönhetően ez nem szükséges. Bejövő hívás fogadásához érintsd meg a jobb fülhallgatót.

Sony WH-XB900N

"Gyors figyelem" funkció

Kérdezni szeretnél valakitől valamit, de nem akarod levenni a fülhallgatót? Ebben az esetben örülni fogsz a praktikus "Gyors figyelem" funkciónak. Egyszerűen helyezd a kezed a fejhallgató jobb oldali borítójára, és a hang azonnal elnémul.

Sony WH-XB900N

Az érintőpanel működése

Működtesd az összes kulcsfontosságú funkciót az ujjaiddal. Válassz zeneszámokat, kezdeményezz telefonhívásokat, állítsd be a hangerőt. Minden nagyon intuitív.

Sony WH-XB900N

Praktikus Sony alkalmazás

A mobilalkalmazásban testre szabhatod a hangszínszabályozókat és a hangbeállításokat a személyes preferenciáidnak megfelelően.

Sony WH-XB900N

Hangsegéd

A Voice Assistant örömet okoz mindenkinek, akik könnyen be akarják tervezni a napjukat. Csak annyit kell tenned, hogy a beépített mikrofonon keresztül csatlakozol a hangsegédekhez, hangparancsokkal utasíthatod.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók NFC
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Érzékenység 103 dB/mW
Impedancia 50 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 35 óra

Tömeg

Tömeg 254 g
Kód:  RO980b6b
Termékszám:  WHXB900NL.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15