Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony WH-XB700 fekete

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-XB700 fekete


Elegáns és ergonomikus fejhallgató nagyszerű hangzással


A Sony WH-XB700 vezeték nélküli fejhallgató elegáns és ergonomikus formatervezéssel büszkélkedhet fekete színben. A rendkívül kényelmes fülpárnáknak köszönhetően még a hosszú órákon való használat során sem okoz kellemetlen érzést. A fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik, így akár handsfree funkcióban is használhatodhívásokfogadásához vagy a telefonod hangalapú segéden keresztüli vezérléséhez. A kiváló minőségű hangzásról a 30 mm-es, kerek neodímium hangsugárzók gondoskodnak. A készülékedet NFC vagy Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatod más eszközökhöz. Az akkumulátor egy 4 órás teljes feltöltést követően akár 30 órás folyamatos zenehallgatástteszlehetővé. A fülhallgatóhoz egy 1,2 m-es levehető kábel is tartozik aranyozott sztereó jack csatlakozóval.



A Sony WH-XB700 - fekete fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • EXTRA BASS technológia az erős és mély hangzásért
  • Elegáns & ergonomikus design
  • Kiváló mikrofon
  • Csatlakozás NFC-n & Bluetooth-on keresztül
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő - 30 óra
  • Lehetőség hangalapú segéd használatára

Sony WH-XB700

EXTRA BASS

A fejhallgató EXTRA BASS technológiával lett ellátva, amely erős és mély hangzást biztosít. Ugyanakkor javítja az alacsony frekvenciákat, miközben nem torzítja a tiszta magas hangokat. Élvezd a lejátszott dalok dübörgő ritmusát! 

Sony WH-XB700

NFC & Bluetooth

A jó csatlakozás elengedhetetlen a vezeték nélküli fejhallgatók esetében. A Sony WH-XB700 NFC funkcióval rendelkezik az egy érintéses csatlakozáshoz, így csak össze kell érintened az ezt a technológiát támogató eszközöket és máris könnyedén játszhatsz vagy streamelhetsz zenéket. Ha a készülékeden nincs NFC, még mindig ott aBluetoothtechnológia, amely zökkenőmentes és stabil csatlakozást garantál.

Sony WH-XB700

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A Sony WH-XB700 fejhallgató akkumulátora elegendő energiát biztosít akár 30 órányi zavartalan zenehallgatáshoz. A töltés mindössze 4 órát vesz igénybe. Akkor se csüggedj, ha sietsz, a fejhallgatód pedig merülőben van, hiszen egy gyors, 10 perces töltést követően további 90 percen keresztül hallgathatsz zenét. 

Sony WH-XB700

Elegáns és kényelmes

A fejhallgatót úgy tervezték, hogy jól nézzen ki, ugyanakkor kényelmes is legyen. Az egységes színű formatervezés egyszerű és elegáns. A fülpárnák puhák, így még hosszú órákon át tartó zenehallgatás során sem okoznak kellemetlen érzést. A készülék további előnye az elforgatható konstrukció, amely könnyű és biztonságos hordozást tesz lehetővé.

Sony WH-XB700

Kiváló mikrofon

A fejhallgatóval a fejeden könnyedén telefonálhatsz a beépített mikrofonon keresztül. A készüléken található multifunkciós gomb segítségével fogadhatod a hívásokat vagy válthatsz a zeneszámok között. Gyorsan és könnyen, anélkül, hogy le kellene venned a fejhallgatót.

Sony WH-XB700

A beállítás csak rajtad áll

A Sony | Headphones Connect alkalmazással minden egyes zeneszám esetében személyre szabhatod a hangzást. Nem csak a basszus szintjét, de az előre beállított módokat (klub, hall, aréna, kültér) is szabályozhatod.

 Sony WH-XB700

Hangalapú asszisztens

A beépített mikrofon még egy menő dolog használatát lehetővé teszi, ez pedig nem más, mint a hangalapú segéd. Nem csak zenét hallgathatsz, de azonnal kapcsolatba léphetsz a barátaiddal vagy információ után kutathatsz, és különféle emlékeztetőket állíthatsz be. Tehát egyszerűen hangutasításokkal is feldobhatod a napod.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Bluetooth verzió 4.2
Kábelvezetés Egyoldalú

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók NFC

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 103 dB/mW
Hangszóró mérete 30 mm
Impedancia 37 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 30 óra

Tömeg

Tömeg 195 g
Kód:  RO980b4a
Termékszám:  WHXB700B.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15