Oldal frissítése

Sony WH-CH700N kék

5 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-CH700N kék

Sony WH-CH700N

A Sony WH-CH700N fejhallgatóval és nagy teljesítményű akkumulátorával akár 35 órán keresztül is élvezheted a vezeték nélküli hallgatás kényelmét. Természetesen a Sony hagyományos felhasználást is kínálja - a csomagolásban audiokábel is megtalálható, így azzal is csatlakoztathatod a készülékedhez. A fejhallgató erős oldala a  40 mm-es hangsugárzók,  a digitális zajcsökkentés és persze aDigitalSound Enhancement Engine. Ennek köszönhetően a Sony WH-CH700N a tömörített zenefájlokat a legjobb minőségben nyitja meg.


Sony WH-CH700N

A kék Sony WH-CH700N fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kivitel (lehetővé teszi a vezetékes kapcsolatot is)
  • Elforgatható szerkezet így a fülhallgató ideális az utazásra
  • Digitális zajszűrés és hangjavító motor a legjobb élményért
  • Az akkumulátor élettartama 35 óra, gyors töltési funkció
  • A hangerő szabályozására és a zenék közti váltásra  szolgáló gombok a fejhallgatón találhatóak
  • Beépített mikrofon
  • Kompatibilis a Google Asszisztenssel

A Sony WH-CH700N kombinálja a minőséget és a kényelmet


A vezeték nélküli tervezés és digitális zajcsökkentési funkció a Sony WH-CH700N fejhallgatóval kiváló minőségű, kényelmes zenehallgatás biztosít.

Sony WH-CH700N

Fejhallgatók utazáshoz

A fejhallgató összehajtható, így jobban elfér a táskádban vagy a hátizsákodban. Így a  Sony WH-CH700N elfog kísérni, bárhová is vezessen az utad.


Sony WH-CH700N

Első osztályú minőség hangzás

A Digital Sound Enhancement Engine rendszerrel a Sony WH-CH700N fejhallgató visszaállítja a tömörített zeneszámok teljes  minőségét. A Sony Headphones Connect és az Equalizer segítségével Android vagy iOS eszközökkel részletesen is be tudod állítani a hangokat, így széles frekvenciatartományban élvezheted a basszust.


A Sony WH-CH700N fejhallgatónak nem gond, ha lemerült az akkumulátora

Lemerült az akkumulátor a fejhallgatódon, de szeretnéd tovább hallgatni? A mellékelt kábellel bármikor átalakíthatod a Sony WH-CH700N fejhallgatót  egy hagyományos, vezetékes fülhallgatóvá, amelyet így egyszerűen csatlakoztatsz a készülékedhez.

Sony WH-CH700N

Sony WH-CH700N

Ideális zajos terekben

A Sony WH-CH700N kiemelkedik a mesterséges intelligenciában, amely kiértékeli a háttér hangokat és ennek megfelelően beállítja a frekvenciaváltók hangerejét és a teljesítményét. Úgy aktiválhatod, hogy lenyomva tartod a NC gombot, és főleg zajos környezetben, mint például a repülőgépen veszed hasznát.


Gyorsabb vezeték nélküli párosítás az NFC-nek köszönhetően

A fejhallgató vezeték nélküli párosítását  megkönnyíti az NFC technológia. Fontos, hogy a készüléked is NFC  kompatibilis legyen. Ha nem az, akkor a Sony WH-CH700N hagyományos módon bármikor, kábellel is csatlakoztathatod .

Sony WH-CH700N

Sony WH-CH700N

A hangerőszabályzók és a zeneszámok váltására szolgáló gombok  fülhallgatóba  vannak beépítve

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a fejhallgatók vezeték nélküli csatlakoztatását egy okostelefonnal vagy egy táblagéppel. A fülhallgatón található  gombokkal kényelmesen elindíthatod a lejátszást, átugorhatod a zeneszámokat vagy beállíthatod a  hangerőt. A beépített akkumulátor a Sony WH-CH700N fejhallgatónak akár 35 órás vezeték nélküli használatod is biztosít. A bónusznak számít a gyors töltés funkció, amely csak 10 percen belül visszaállítja az  akkumulátort töltöttségét úgy, hogy  egy órán keresztül tovább  használhatod.


Sony WH-CH700N

A Sony WH-CH700N még kényelmesebbé teszi a telefonhívásokat

A Sony WH-CH700N minőségi beépített mikrofonnal rendelkezik . Ez lehetővé teszi a hívások kényelmes kezelését, így egyáltalán nem kell kivenned a telefont a zsebedből.


Kompatibilis az intelligens Google asszisztenssel

Az egyszerű frissítésekkel a Sony WH-CH700N fejhallgató optimalizálható a Google Asszisztens használatához. Ennek köszönhetően lediktálhatod az üzeneteket vagy  a telefonod és táblagéped különféle funkcióit is használhatod.

Sony WH-CH700N

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 97 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 22 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 240 g
Kód:  RO980b2b
Termékszám:  WHCH700NL.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20