Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony WH-CH700N fekete

4,6 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-CH700N fekete

Sony WH-CH700N

A Sony WH-CH700N fejhallgatóval és nagy teljesítményű akkumulátorával akár 35 órán keresztül is élvezheted a vezeték nélküli hallgatás kényelmét. Természetesen a Sony hagyományos felhasználást is kínálja - a csomagolásban  audiokábel is megtalálható, így azzal is  csatlakoztathatod a készülékedhez. A fejhallgató erős oldala a  40 mm-es hangsugárzók,  a digitális zajcsökkentés és persze aDigital Sound Enhancement Engine. Ennek köszönhetően a Sony WH-CH700N a tömörített zenefájlokat a legjobb minőségben nyitja meg.


Sony WH-CH700N

A fekete Sony WH-CH700N fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli kivitel (lehetővé teszi a vezetékes kapcsolatot is)
  • Elforgatható szerkezet így a fülhallgató ideális az utazásra
  • Digitális zajszűrés és hangjavító motor a legjobb élményért
  • Az akkumulátor élettartama 35 óra, gyors töltési funkció
  • A hangerő szabályozására és a zenék közti váltásra  szolgáló gombok a fejhallgatón találhatóak
  • Beépített mikrofon
  • Kompatibilis a Google Asszisztenssel

A Sony WH-CH700N kombinálja a minőséget és a kényelmet


A vezeték nélküli tervezés és digitális zajcsökkentési funkció a Sony WH-CH700N fejhallgatóval kiváló minőségű, kényelmes zenehallgatás biztosít.

Sony WH-CH700N

Fejhallgatók utazáshoz

A fejhallgató összehajtható, így jobban elfér a táskádban vagy a hátizsákodban. Így a  Sony WH-CH700N elfog kísérni, bárhová is vezessen az utad.


Sony WH-CH700N

Első osztályú minőség hangzás

A Digital Sound Enhancement Engine rendszerrel a Sony WH-CH700N fejhallgató visszaállítja a tömörített zeneszámok teljes  minőségét. A Sony Headphones Connect és az Equalizer segítségével Android vagy iOS eszközökkel részletesen is be tudod állítani a hangokat, így széles frekvenciatartományban élvezheted a basszust.


A Sony WH-CH700N fejhallgatónak nem gond, ha lemerült az akkumulátora

Lemerült az akkumulátor a fejhallgatódon, de szeretnéd tovább hallgatni? A mellékelt kábellel bármikor átalakíthatod a Sony WH-CH700N fejhallgatót  egy hagyományos, vezetékes fülhallgatóvá, amelyet így egyszerűen csatlakoztatsz a készülékedhez.

Sony WH-CH700N

Sony WH-CH700N

Ideális zajos terekben

A Sony WH-CH700N kiemelkedik a mesterséges intelligenciában, amely kiértékeli a háttér hangokat és ennek megfelelően beállítja a frekvenciaváltók hangerejét és a teljesítményét. Úgy aktiválhatod, hogy lenyomva tartod a NC gombot, és főleg zajos környezetben, mint például a repülőgépen veszed hasznát.


Gyorsabb vezeték nélküli párosítás az NFC-nek köszönhetően

A fejhallgató vezeték nélküli párosítását  megkönnyíti az NFC technológia.  Fontos, hogy a készüléked is NFC  kompatibilis legyen. Ha nem az, akkor a Sony WH-CH700N hagyományos módon, bármikor, kábellel is csatlakoztathatod .

Sony WH-CH700N

Sony WH-CH700N

A hangerőszabályzók és a zeneszámok váltására szolgáló gombok  fülhallgatóba  vannak beépítve

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a fejhallgatók vezeték nélküli csatlakoztatását egy okostelefonnal vagy egy táblagéppel. A fülhallgatón található  gombokkal kényelmesen elindíthatod a lejátszást, átugorhatod a zeneszámokat vagy beállíthatod a  hangerőt. A beépített akkumulátor a Sony WH-CH700N fejhallgatónak akár 35 órás vezeték nélküli használatod is biztosít. A bónusznak számít a gyors töltés funkció, amely csak 10 percen belül visszaállítja az  akkumulátort töltöttségét úgy, hogy  egy órán keresztül tovább  használhatod.


Sony WH-CH700N

A Sony WH-CH700N még kényelmesebbé teszi a telefonhívásokat

A Sony WH-CH700N minőségi beépített mikrofonnal rendelkezik . Ez lehetővé teszi a hívások kényelmes kezelését, így egyáltalán nem kell kivenned a telefont a zsebedből.


Kompatibilis az intelligens Google asszisztenssel

Az egyszerű frissítésekkel a Sony WH-CH700N fejhallgató optimalizálható a Google Asszisztens használatához. Ennek köszönhetően lediktálhatod az üzeneteket vagy  a telefonod és táblagéped különféle funkcióit is használhatod.

Sony WH-CH700N

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Egyoldalú

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 97 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 22 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 240 g
Kód:  RO980b2
Termékszám:  WHCH700NB.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05