Oldal frissítése

Sony Bluetooth WH-CH510, kék

4,4 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Bluetooth WH-CH510, kék

A minőségi zenehallgatás garanciája egész nap

A kék színű Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgatóval teljesen szabadon, mindeközben pedig stílusosan élvezheted a zenehallgatást. Az egyszerű minimalista formatervezés forgó fülkagylókkal teszi lehetővé a fejhallgató biztonságos tárolását a hátizsákban, így bárhová magaddal viheted. Az A2DP, AVRCP és más profilokat támogató Bluetooth 5.0 gondoskodik a mobiltelefonhoz történő zökkenőmentes csatlakozásról. A vezérlése is egyszerű - a Sony WH-CH510 fülhallgatón több gomb található a hangerőszabályozáshoz, a zeneszámok váltásához vagy a zenelejátszás megállításához. A fejhallgatót rendkívül hosszú, akár 35 órás akkumulátor üzemidő jellemzi egyetlen töltéssel. Amennyiben ez nem lenne elegendő, a gyorstöltés funkcióval további 4,5 órás üzemidőt garantál csupán 10 perc töltés után. A részletgazdag hangzás a 30 mm-es meghajtók érdeme, természetesen beépített mikrofonnal is rendelkezik a kihangosított telefonhívásokhoz.

A Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató előnyei, kék

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Stílusos minimalista design kék színben, forgatható fülkagylókkal
  • A csatlakozást a stabil Bluetooth 5.0 biztosítja A2DP profil támogatással.
  • Vezérlőgombok közvetlenül a Sony WH-CH510 fejhallgató fülkagylóján
  • Nagyszerű, akár 35 órás akkumulátor üzemidő
  • A Sony WH-CH510 gyorstöltés funkcióval rendelkezik, 10 perces töltéssel akár 1,5 órás üzemidőre is képes
  • A részletes hangzást a 30 mm-es meghajtók biztosítják
  • Beépített mikrofon a kihangosított hívásokhoz
 Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató

Sony WH-CH510 Bluetooth 5.0-val

A kék színű Sony WH-CH510 fejhallgatót könnyedén párosíthatod a mobiltelefonoddal vagy tableteddel a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia segítségével. Stabil zenelejátszást biztosít illetve sokkal takarékosabb az akkumulátorral is (az előző modellekhez viszonyítva).

 Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató

Energia az egész napos zenehallgatáshoz

Sok időt töltesz utazással és szeretnéd, hogyha a fejhallgatód is bírná ezt a tempót? A Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató akkumulátora egyetlen töltéssel 35 órás üzemidőt kínál. Hogyha szeretnéd feltölteni az akkumulátort, csupán 10 perces töltést követően 90 perces zenehallgatáshoz elegendő energiát kapsz.

 Sony WH-CH510 vezeték nélküli fejhallgató

WH-CH510 praktikus kialakítással

Amellett, hogy a Sony WH-CH510 fejhallgató alacsony tömegű, praktikus formatervezéssel készült, amelynek köszönhetően bárhová magaddal viheted. A fejhallgató fülkagylói forgathatóak, ezáltal könnyedén tárolhatod azt, ahol csak szeretnéd.

A Sony WH-CH510 fejhallgató mindenhova veled tart

Minden bizonnyal nagyra értékeled a könnyű formatervezését illetve a forgatható fülkagylókat, hiszen ennek köszönhetően biztonságosan tárolhatod a fejhallgatót utazás közben. A Sony WH-CH510 fejhallgató pántja könnyedén állítható a maximális komfort érdekében, karcsú formatervezésével remekül illeszkedik a fejre és még jól is mutat.

Válaszd ki a hozzád illő színt

A stílusos dizájnnak hála kiválaszthatod azt a fejhallgatót, amelyiknek a színe leginkább tetszik. Bármelyik modellt is választod, biztos lehetsz abban, hogy a Sony WH-CH510 szuperül mutat majd rajtad.

Egyszerű vezérlés

Használhatod a gombokat a zeneszámok közötti váltáshoz, a hangerőszabályozáshoz illetve a zenelejátszás elindításához vagy leállításához.

Hangvezérlés lehetősége

Nyomd meg a gombot és használd a hangvezérlést a készülékhez. Kompatibilis az Android és iOS operációs rendszert használó mobiltelefonokkal.

Sony WH-CH510 zökkenőmentes handsfree funkcióval

Nem szükséges kivenni a kezedet a zsebedből, amikor fogadod a hívást, mivel a Sony WH-CH510 fejhallgató beépített mikrofonjával kezelheted a telefonhívásokat.


Paraméterek

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 30 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 35 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Tömeg

Tömeg 130 g
Kód:  RO980b1g
Termékszám:  WHCH510L.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10