Oldal frissítése

Sony WH-CH400 fekete

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-CH400 fekete

A Sony WH-CH400 könnyen párosítjató más eszközzel a Bluetooth és az NFC technológia révén. A 30 mm-es széles frekvenciájú hangszórónak köszönhetően  kiváló hangminőséggel élvezheted a kedvenc zeneszámaid. A Sony WH-CH400 egyedüli kiváltsága a fejhallgató búráján lévő  gombok vagy a beépített mikrofon, amely lehetővé teszi a handsfree telefonálást és a hangvezérlést is. A fejhallgató előnye az akár 20 órát kibíró akkumulátor is.


Sony WH-CH400 (červená)

A fekete Sony WH-CH400 fő jellemzői

  • Vezeték nélküli a gombokkal a borítóján
  • Párosítás a Bluetooth és az NFC segítségével
  • Az akkumulátor akár 20 órát is kibír
  • Ideális handsfree telefonáláshoz a  beépített mikrofonnak köszönhetően
  • Kényelmes a fülnek

Villámgyors Bluetooth párosítás

A Sony WH-CH400 vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth kompatibilis, de nagyban megkönnyíti és felgyorsítja az NFC technológiát.

Sony WH-CH400 (fekete)

A Sony WH-CH400 akár 20 órát is játszhat szünet nélkül

A beépített akkumulátor akár 20 órányi üzemképességet is biztosít - ami több mint elég ahhoz, hogy a Sony WH-CH400 fejhallgatóval az unalomig hallgasd a zenét.


A fejhallgató kombinálja a minőségi hangzást és a kényelmes viselést

Az első osztályú hangminőséget a minőségi 30 mm-es sugárzók garantálják. A Sony WH-CH400 fejhallgatók kényelmesen simulnak a  füleidhez.


Egyszerű kezelhetőség a kezed közelében

A fejhallgató gombjai segítségével gyorsan és egyszerűen válthatsz a zeneszámok között, beállíthatod a hangerőt vagy szüneteltetheted a lejátszást.



A Sony WH-CH400 lehetővé teszi a handsfree hívást és a hangutasításokat


A kényelmes telefonálást a handsfree mód könnyíti meg a beépített mikrofon használatát . Ezenkívül a Sony WH-CH400 fogadják a hangutasításokat is,  lehetővé téve a navigáció vezérlését vagy a zene lejátszását.

Sony WH-CH400 (fekete)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RO980b1
Termékszám:  WHCH400B.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20