Oldal frissítése

Sony WF-SP900 fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WF-SP900 fekete


Magabiztosan jelenthetjük ki, hogy a fejhallgató esetében nem csak a lélegzetelállító hangzás, hanem a kényelmes zenehallgatás is mérvadó. A zárt kialakítású Sony WF-SP900 fejhallgató kivételes hangszigetelést nyújt. A beépített mikrofon egy újabb ok, amely miatt érdemes megvásárolni a készüléket. A versenytársakhoz viszonyítva vezeték nélküli zeneátvitel technológiával büszkélkedhet, amely gondoskodik a teljes mozgásszabadságról. A 20 Hz - 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartománnyal egyetlen egy dallamról sem maradsz le. A csomagban több különbözőméretű füldugót találsz. A füldugók cseréje egyáltalán nem nehéz, csupán annyit kell tenned, hogy eltávolítod az eredeti darabokat, és kicseréled az újabbakra.


A Sony WF-SP900 fejhallgató legfontosabb jellemzői - fekete

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • 4 GB-os tárhely 
  • Bluetooth & NFC
  • Ellenáll az édes és sós víznek, 2 méteres mélységig
  • IPX5/8 és IP6X védelem
  • Az akkumulátor élettartama az újratölthető tokkal legfeljebb 12 óra
  • Beépített mikrofon a Handsfree hívásokhoz

Élvezd kedvenc zenéidet bárhol

A Sony WF-SP900 mikrofonos fejhallgatónak még a víz sem okoz problémát. Bátran úszkálhatsz az édes és sós vizekben, két méter mélységig merülhetsz is vele.

Sony WF-SP900

Bletooth & NFC

A Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathatod a fejhallgatót más eszközökhöz, az NFC technológiának köszönhetően pedig elég megérinted a fejhallgató házát a párosításhoz.

Sony WF-SP900

4 GB tárhely

Ezen a fejhallgatón akár 920 zeneszámot tárolhatsz a méretes belső tárhelyen. Ez tisztességes mennyiségű zenét jelent.


Sony WF-SP900

Úszáshoz is alkalmas

A Sony WF-SP900 különleges füldugóit az úszáshoz tervezték, ezért maradéktalanul vízálló. Te magad is megtapasztalhatod, hogy a zenehallgatás a vízben maga a tökély.

Sony WF-SP900

Praktikus hordozható kábel

A Sony fejhallgató praktikus kábelét viselheted a nyakad körül is, ezáltal sokkal nagyobb mozgásszabadságot élvezhetsz a különféle tevékenységek során.



Sony WF-SP900 - fejhallgató kalandorok számára

A Sony fejhallgató az IP6X szabvány szerinti porvédelemmel rendelkezik, így bármilyen kalandra magaddal viheted.

Sony WF-SP900

Könnyen állítható fejhallgató

A felhasználók fülmérete eltérő, ezért a Sony WF-SP900 füldugók vége illeszkedik az ideális mélységhez, amely a behelyezéshez szükséges. Ennek hála a fejhallgató tökéletesen illeszkedik.

Sony WF-SP900

Fejhallgató, amely nem mozdul

Az egyedi csuklós kialakítás gondoskodik arról, hogy a fejhallgatót biztonságosan viselhesd a füledben. Ezáltal zavartalanul vehetsz részt bármilyen tevékenységben.



A környezeti hangzás móddal mindig képben lehetsz

A Sony WF-SP900 környezeti hangzás üzemmóddal lehetővé teszi az zeneszámok és a környezeti zajok kombinációját. Így semmi sem kerülheti el a figyelmedet még zenehallgatás közben sem. Emellett rendelkezésedre áll még a hang mód is, amelynek segítségével meghallhatod a körülötted lévők hangját és az értesítéseket is.


Sok energiával

Teljes töltöttség esetén 3 órán keresztül biztonságosan streamelheted a zenét a Bluetooth-on keresztül. Továbbá a hordozható tokkal akár többször is újra feltöltheted a fejhallgatódat, amelynek köszönhetően az üzemideje akár 12 óra is lehet.

Amennyiben a 4 GB-os belső tárhelyről hallgatod a zenéket, a fejhallgató 6 órás üzemidőt nyújt. A hordozható tok segítségével ezt az időt 21 órára tornázhatod fel. Ez azért nem semmi.


Minden érintésre elérhető

A Sony WF-SP900 fejhallgató egyik nagy előnye a valóban intuitív használata. A hangerő csökkentéséhez érintsd meg kétszer a fejhallgató bal oldalát, ez fordítva is igaz, hogy ha növelni szeretnéd a hangerőt, érintsd meg kétszer a fejhallgató jobb oldalát. A bal oldali gomb megnyomásával aktiválhatod vagy deaktiválhatod a környezeti hangzásüzemmódot, a gomb kétszeri megnyomásával pedig ki- vagy bekapcsolhatod a Quick Sound funkciót. A jobboldali gombot használd az olyan szokványos funkciók beállításához mint a visszalépés, ugrás a következő zeneszámra, zeneszám szüneteltetése és lejátszása vagy hívások fogadása. Te is láthatod, hogy a fejhallgató irányítása igazán élvezetes.


Sony WF-SP900

Headphones Connect

Ezzel az alkalmazással egyszerűen ki- vagy bekapcsolhatod a környezeti hangzás módot, beállíthatod a hangszínszabályozót, válthatsz a normál illetve a hang módok között és még sok más.

Sony WF-SP900

Music Center

A Music Center mobiltelefonos alkalmazás megjeleníti az éppen lejátszott zeneszámot, függetlenül attól, hogy az a belső memóriáról vagy streamelés-ről érkezik. Az alkalmazáson keresztül a zenelejátszást is szabályozhatod. Továbbá az app számítógépre is elérhető, ahol lehetővé teszi a zeneszámok átvitelét is.

Sony WF-SP900

Hangsegéd

A Sony fejhallgató gombjának hosszas nyomva tartásával elindíthatod a Google alkalmazást vagy aktiválhatod Siri-t is.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 4.0
Támogatott kodekek AAC, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, NFC, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Vízállóság IPx8
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, MP3 lejátszóval, True Wireless, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 21 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 3 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 9 óra
Akkumulátor töltése Tokban

Tömeg

Tömeg 14,6 g
Kód:  RO980d8a
Termékszám:  WFSP900B.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05