Oldal frissítése

Sony WALKMAN NWW-S623L kék

4,6 21 értékelés
59 990 Ft

Sony WALKMAN NWW-S623L kék

Sporttársat keresel magadnak, de nem a barátaid közül szeretnél választani? A kék Sony WALKMAN NWW-S623L MP3 lejátszónak még a legzordabb időjárás sem okoz gondot. A készülék vízálló, ellenáll a sós víznek, a pornak, de tökéletesen bírja az extrém hőmérsékletet is, -5° és 45°C között. A maximális kényelemről a könnyű, ergonomikus kivitelezés gondoskodik. A zenelejátszás az okostelefonodról NFC és Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével, vagy közvetlenül a zeneszámaid tárolására alkalmas, 4GB tárhellyel rendelkező készülékedről is lehetséges. A Sony WALKMAN12 órás folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, ám ha a lejátszó lemerül, 3 perces gyorsfeltöltést követően további 60 perc áll a rendelkezésedre.


A kék Sony WALKMAN NWW-S623L MP3 lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli sport MP3 lejátszó
  • Vízálló, extrém körülmények között is használható
  • Könnyű, kényelmes kivitelezés
  • Környezeti hang üzemmód
  • NFC és Bluetooth technológia
  • 12 órás akkumulátor üzemidő
  • A Sony WALKMAN NWW-S623L 3 perces töltéssel tovább használható
  • Beépített mikrofon a Handsfree üzemmódhoz
  • Sony WALKMAN NWW-S623L

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



Vízálló és porálló

Tartós, hosszan tartó kivitelezés. Tökéletes társ sportoláshoz. Az IPX5/8 védettségű vízálló fejhallgató teljesen elmerülhet sós vízben két méteres mélységig.


NFC ™ és Bluetooth® vezeték nélküli technológiák

Streameld zenéidet vagy egyéb audió fájljaidat az okostelefonodról vezeték nélkül a Bluetooth® technológiának köszönhetően.


4 GB tárhely

Használd ki a hatalmas tárhely előnyeit! Töltsd fel a Sony WALKMAN NWW-S623L-t kedvenc zenéiddel vagy podcast-jaiddal!


A Walkman nem fél a kihívásoktól

A WALKMAN NWW-S623L nagyszerű társad lesz, bárhová mész, bármit csinálsz. Legyen szó akár hegymászásról, télen és nyáron egyaránt. De egy szimpla sétára is elkísérhet, amíg kitisztul a fejed. A Walkman remekül bírja a -5 és 45 Celsius fok közötti hőmérsékletet is.


Ellenáll a sós víznek

Ha szereted a vízisportokat, akkor a Sony walkmanje pont Neked való. Magaddal viheted ugyanis a medencébe, ahol 2 méteres mélységig merülhetsz vele 30 percen keresztül, anélkül, hogy a készüléknek bármilyen baja esne.


Porállóság

A Sony WALKMAN NWW-S623L ellenáll a szennyeződéseknek és a szálló pornak, amelynek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy károsodás érné a különféle tevékenységeid során.


A streaming szabadsága

A Sony Walkman Bluetooth vezeték nélküli technológiával rendelkezik, így bármikor megváltoztathatod a lejátszási listát.


Surround mód

A Walkman Sony NWW-S623L a környezeti hanghatás érdekében két beépített mikrofonnal lett felszerelve. Így a barátaiddal való szórakozás közben sem kell lemondanod a zenehallgatásról.



Állandó kényelem

A Sony Walkman pehelykönnyű súllyal és ergonomikus formatervezéssel büszkélkedhet, így viselése hihetetlenül kényelmes, és mindig a helyén marad.


Tartós teljesítmény

A Walkman nagyszerű akkumulátora egyetlen töltéssel akár 12 órán keresztül is kitart. Akkor se búsulj, ha sürget az idő, a walkman pedig lemerült. A gyorstöltés funkciónak köszönhetően az újratöltést követően a készüléket még további 60 percig használhatod.


Kompatibilis az okostelefonokkal

A walkman Bluetooth-on keresztül, vagy pedig NFC technológia zökkenőmentes párosítása után képes kommunikálni az okostelefonoddal. Mindössze egyetlen érintésre van szükség.




Standard és vízálló fülkagylók

Kétféle fülkagyló közül választhatsz. Ha a medencébe készülsz, a vízálló végeket vedd magadhoz, amelyek a vékony filmrétegüknek köszönhetően védelmet nyújtanak a készülék számára a víz ellen. Az edzés közbeni tökéletes hangzásért pedig válaszd a standard végeket, amelyek kiváló szolgálatot garantálnak.


Beépített mikrofon

A Sony WALKMAN NWW-S623L beépített mikrofonja lehetővé teszi, hogy bárhol fogadhasd a beérkező hívásaidat (természetesen a telefonod közelében kell tartózkodnod).


Paraméterek

Kapacitás

Tárhely kapacitása 4 GB

Csatlakozás

Csatlakozás Micro USB
Kapcsolódás Bluetooth

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok AAC, FLAC, LPCM, MP3, WMA

Tulajdonságok és funkciók

Vízállóság IPx5, IPx8

Akkumulátor

Lejátszási idő - zene 12 óra

Méret & súly

Tömeg 32 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Fülhallgató, USB kábel

Szín

Szín Kék

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Kétoldali

Tulajdonságok és funkciók

További tulajdonságok MP3 lejátszóval

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 32 g

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  JW060k3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NWWS623L.CEW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10